Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 13:44

Volleyleague Γυναικών: Ο Πανναξιακός ΑΟΝ αντιμετωπίζει στο «Μ. Μερκούρη» τον Ολυμπιακό

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού στον πρώτο της αγώνα μακριά από την έδρα της θα αντιμετωπίσει τον περσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό το Σάββατο 26/10 στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 19:30.

Έξι μήνες μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2019-20.

Η ομάδα της Νάξου ανανεωμένη 100% έχοντας αλλάξει και τις 12 αθλήτριες του περσινού ρόστερ της και με νέο προπονητή τον κ. Απόστολο Οικονόμου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό που φέτος δείχνει να έχει το δυνατότερο ρόστερ των τελευταίων ετών.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του κόουτς της ομάδας της Νάξου που αναφέρει: «Καλούμαστε να παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που όχι μόνο έχει ποιοτικές παίκτριες, αλλά έχει και βασικό κορμό πολλών ετών. Εμείς από την άλλη μεριά είμαστε μια καινούργια ομάδα, που παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα αποκτούμε περισσότερους αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας, οπότε στο συγκεκριμένο αγώνα θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να ανακαλύψουμε τον βαθμό ετοιμότητας απέναντι σε μια ομάδα τοπ επιπέδου».

Η αποστολή του Πανναξιακού ταξίδεψε την Παρασκευή το πρωί για τον Πειραιά έχοντας για πρώτη φορά διαθέσιμη και την Περουβιανή διαγώνια Κάρλα «Κοτίτο» Ρουέδα που δείχνει να βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, ενώ «πονοκέφαλο» για τον κ. Οικονόμου αποτελεί ο τραυματισμός της λίμπερο Τουλγαρίδου που όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί και απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 18:00 αλλά λόγω της διεξαγωγής αγώνων του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στο γήπεδο του Ρέντη μεταφέρθηκε σε νέα ώρα, στις 19:30

Διαιτητές: Ονόπας, Ράντσιου, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Καπλανίδης, Χατζηθωμά, Γραμματεία: Καλιμνίου.

Οι αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ στο πλαίσιο των δράσεων με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού» μετά από συμφωνία με Ολυμπιακό και ΕΟΠΕ θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο αγώνα με ΡΟΖ εμφανίσεις στέλνοντας το μήνυμα που μας υπενθυμίζει να προγραμματίζουμε τον προληπτικό υπέρηχο μαστού ή τη μαστογραφία, που στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει και να περάσει το μήνυμα πως η πρόληψη σώζει ζωές.

Πηγή: paon.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares