Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 15:33

Ο Νίκος Μήλης του Φοίνικα MVP Βίκος Cola της 2ης αγωνιστικής

Ο διαγώνιος του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Νίκος Μήλης αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

O Νίκος Μήλης στην εκτός έδρας νίκη του Φοίνικα Σύρου επί του Παναθηναϊκού στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για την 2η αγωνιστική σημείωσε συνολικά 19 από τους 57 πόντους του Φοίνικα. Είχε ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 68%, δηλαδή, 17 πόντους στις 25 επιθέσεις, συν έναν άσσο από σερβίς και έναν πόντο από μπλοκ.

Να σημειωθεί πως ο Μήλης είναι γεννημένος 4 Νοεμβρίου 1996 και ο Σέρβος προπονητής του Ράτκο Παβλίσεβιτς του εμπιστεύτηκε τη θέση του βασικού διαγωνίου και ο 23χρονος αθλητής έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και την επιλογή του προπονητή του.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που αναδεικνύεται πολυτιμότερος αθλητής αγωνιστικής - ΜVP Βίκος Cola.

Είναι η 24η φορά που παίκτης του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola

«Προσπαθώ να γίνω αντάξιος του μεγάλου Ντόκιτς»

Ο Νίκος Μήλης δήλωσε για την διάκριση του, για τον Ντόκιτς, για τον προπονητή του, τους συμπαίκτες και τη Σύρο: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να πάρω αυτή την διάκριση όπως δεν περίμενα πριν λίγους μήνες πως θα ήμουν βασικός διαγώνιος στην ομάδα του Φοίνικα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κύριο Παβλίσεβιτς για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει και για την ευκαιρία που μου έδωσε και δουλεύω σκληρά για να τον δικαιώσω. Αλλωστε η παραμονή του κυρίου Παβλίσεβις ήταν ο λόγος που ήθελα να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με τον Φοίνικα. Για να είμαι ειλικρινής όταν έμαθα πως πήραμε τον Στερν κατάλαβα πως μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι αντάξιος της μεγάλης παράδοσης του Τόμισλαβ Ντόκιτς αλλά θέλω να προσφέρω πολλά στον Φοίνικα γιατί με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε μία μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Εννοείται πως κάνω όνειρα. Όλοι κάπου στο όνειρο τους σκέφτονται την Εθνική ομάδα αλλά ακόμα έχω δρόμο μπροστά μου. Πέρα από την ατομική χαρά μου είναι χαρά και όλη της ομάδας. Δεν κέρδισα μόνος μου τον Παναθηναϊκό, αλλά όλη η ομάδα, ο προπονητής, το σταφ και η διοίκηση. Το αφήνουμε στην άκρη όλο αυτό. Πάμε να αποδείξουμε πως έχουμε διάρκεια. Ο Φοίνικας έχει μεγάλη παράδοση. Το νησί μας έχει αγκαλιάσει. Στη Σύρο υπάρχουν οι ιδανικόερες συνθήκες για να δουλέψει κάποιος αθλητής. Εχουμε δικό μας γήπεδο, οι αποστάσεις είναι μικρές, η οργάνωση είναι άριστη και υπάρχει δέσιμο με τους κατοίκους του νησιού. Ο κόσμος μας έχει αγαπήσει και μας έχει αγκαλιάσει. Η ομάδα αυτή έχει στόχο να φέρει έναν τίτλο. Μπορεί να τα καταφέρει και το δείχνει και ακόμα έχουμε να δώσουμε πιο πολλά. Εχουμε νεανική ομάδα. Εχουμε όρεξη, πάθος και στη σύνθεση μας έχουμε και αθλητές υψηλού επιπέδου. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που είμαι σε αυτή την ομάδα».
 

Μήλης Νίκος

ΓΕΝΝΗΣΗ

ΠΟΛΗ

ΥΨΟΣ

ΘΕΣΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ

04/11/1995

Έδεσσα

1.97

Διαγώνιος

Ναι

ΣΕΖΟΝ

ΟΜΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΚΥΠΕΛΛΑ

ΑΛΛΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

2019-20:

Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

 

 

 

2018-19:

Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Α1-3η

 

 

2017-18:

Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου

Α1-11η

 

 

2016-17:

Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου

Α2-Β1

 

 

2015-16:

Άρης Α.Σ.

 

 

 

2014-15:

Άρης Α.Σ.

Α1-9η

 

 

2013-14:

Ίκαρος Έδεσσας

Τ

 

 

2012-13:

Ίκαρος Έδεσσας

Τ

 

 

2011-12:

Ίκαρος Έδεσσας

Τ

 

 

2010-11:

Ίκαρος Έδεσσας

Τ

 

 

2009-10:

Ίκαρος Έδεσσας

Τ

 

Η DREAM TEAM 2HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2019-20

 

MVP ΒΙKOΣ COLA:  Nίκος Μήλης (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)

 

Πασαδόρος: Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)

 

Διαγώνιος: Τέιλορ Χαντ (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)

 

Ακραίοι: Στίβεν Μάρσαλ (Π.Α.Ο.Κ.), Ρόλαντ Γκέργκι (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

 

Λίμπερο: Αντώνης Μπουράκης (Ηρακλής Πετοσφαίριση)

 

Κεντρικοί: Γιάννης Τακουρίδης (Π.Α.Ο.Κ.), Κωνσταντίνος Τσιουτσιουλούδης (Μ.Γ.Σ.Εθνικός)

 
 

ΟΙ MVP ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-20
1η αγωνιστική: Γκαζμέντ Χουσάι (Αλβανία) (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
2η αγωνιστική: Nίκος Μήλης (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
3η αγωνιστική: 
4η αγωνιστική: 
5η αγωνιστική: 
6η αγωνιστική: 
7η αγωνιστική: 
8η αγωνιστική: 
9η αγωνιστική: 
10η αγωνιστική: 
11η αγωνιστική: 
12η αγωνιστική: 
13η αγωνιστική:
14η αγωνιστική: 
15η αγωνιστική:
16η αγωνιστική: 
17η αγωνιστική:
18η αγωνιστική: 
 
Α΄φάση πλέι οφ (1-6): 
Ημιτελική φάση πλέι οφ (1-4): 

ΜVP πρωταθλήματος 2019-20:

Ανάδειξη και προβολή των MVP Bikos Cola και της κορυφαίας 7αδας

*Η ανάδειξη των κορυφαίων κάθε αγωνιστικής MVP Βίκος Cola γίνεται μέσω των στατιστικών των αγώνων. Λαμβάνονται υπ΄όψη τα index, οι προτάσεις των στατιστικολόγων, τα ποσοστά αποτελεσματικότητας σε επίθεση, σερβίς, υποδοχή, μπλοκ, η κρισιμότητα του αγώνα, ο αριθμός των σετ, η βαθμολογική θέση των ομάδων, το αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμετρησης καθώς και οι πρωτοβουλίες του στο fair play. Επίσης λαμβάνονται υπ΄όψη τα δημοσιογραφικά - δεοντολογικά κριτήρια σε συνεργασία με τους υπευθύνους Τύπου των ΤΑΑ και τον υπεύθυνο Τύπου της ΕΣΑΠ.

*Η ΕΣΑΠ ακολουθώντας την πρακτική των διεθνών διοργανώσεων της FIVB και της CEV αλλά και των κορυφαίων επαγγελματικών πρωταθλημάτων τη σεζόν 2018-19 θα αναδεικνύει τον MVP και την καλύτερη 7αδα κάθε αγωνιστικής. Ο MVP δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη 7αδα και θα αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία βράβευσης. Λόγω της μείωσης των ομάδων σε 10 δεν θα ανακοινώνεται δεύτερη καλύτερη ομάδα.

*Η βράβευση του αθλητή - MVP θα γίνεται στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας που αγωνίζεται. Η διαδικασία της βράβευσης θα γίνεται αμέσως μετά την παρουσίαση των ομάδων του αγώνα και αφού ο παρατηρητής έχει κάνει έλεγχο για την παρουσία επίσημου φωτογράφου του γηπεδούχου σωματείου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares