Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 23:03

Δηλώσεις Παβλίσεβιτς, Μπουτσούγιεβιτς και Λάππα για το Παμβοχαϊκός-Φοίνικας Σύρου

Ο Φοίνικας νίκησε χθες τον Παμβοχαϊκό εύκολα στο Βραχάτι με τους Ράτκο Παβλίσεβιτς και Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς είπε: «Είπα και στους παίκτες μου πως μου άρεσε η προσέγγιση που είχαμε στον αγώνα. Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τον αντίπαλο, δεν παρασυρθήκαμε σε λάθη και δεν χαλαρώσαμε.

Η ομάδα μας κλείνει με επιτυχία μία δύσκολη εβδομάδα που ξεκίνησε με ήττα στην έδρα μας από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια ήττα και στο Λιγκ Καπ.Μου άρεσε ο τρόπος που αντιδράσαμε και πλέον γυρνάμε στη βάση μας για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια για τη ρεβάνς του Λιγκ Καπ με τον Παναθηναϊκό. Είναι δύο δύσκολα ματς και θα προετοιμαστούμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ο Σέρβος πασαδόρος του Φοίνικα Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς δήλωσε: «Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο και ποια είναι τα προβλήματα του. Θέλουμε να προετοιμαζόμαστε σωστά και ομαδικά. Εχουμε στην έδρα μας δύο δύσκολα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και πιστεύω πως θα νικήσουμε».

O αρχηγός του Παμβοχαϊκού και πρώην παίκτης του Φοίνικα Ηλίας Λάππας τόνισε: «Ξέραμε πως ο Φοίνικας έχει πολύ καλή ομάδα και πως θα μας πιέσει αλλά εμείς δεν παλέψαμε καθόλου. Μετά από 22 χρόνια δεν έχω ξαναζήσει αυτό το συναίσθημα. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι άλλη φορά. Νιώθω πολύ άσχημα για αυτή την εμφάνιση. Ηταν όλα λάθος, δε μπήκαμε καν στον αγώνα, σα να έπαιζε μόνος του ο Φοίνικας.

Δεν κάναμε τίποτα σωστό. Σήμερα δε βγάλαμε ούτε μία άμυνα. Ελπίζω στο μέλλον να μην ξανασυμβεί. Για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Παίζουμε εκτός έδρας με τον Εθνικό, τον Ηρακλή και την Κηφισιά. Αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να πάρουμε βαθμούς από αυτά τα ματς».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares