Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 01:19

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου στην εταιρεία STIHL

Με ανακοίνωσή του ο Φοίνικας Σύρου ευχαριστεί την εταιρία STIHL που βρίσκεται στο πλευρό του.

Σύρος 28/11/2019

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της Volley League 2019-2020 όπου αγωνιζόμαστε για 12η φορά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, όλους, όσοι με την ανιδιοτελή προσφορά τους στηρίζουν και πιστεύουν στις προσπάθειές μας.
Ο κάθε ένας από τους χορηγούς μας έχει συμβάλει με την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει διαχρονικά, στο δύσκολο έργο μας, την διατήρηση της ομάδας μας στις υψηλές θέσεις της κατάταξης της Volley League.

Με την εταιρεία “STIHL” και τον τοπικό της συνεργάτη “Εργαλιοτεχνική Κυκλάδων Ι. Βακόνδιος” τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μία σταθερή συνεργασία όπου μέσα από την έμπρακτη προσφορά τους μας δείχνουν με κάθε τρόπο εμπιστοσύνη στο όραμά μας και στο προϊόν μας, βοηθώντας μας να θέτουμε σοβαρούς στόχους, αποτιμώντας τις ενέργειές μας, ως προσφορά στην κοινωνία.
Η αμέριστη συμπαράστασή σας αποτυπώνεται στα αποτελέσματα των κοινών δράσεων που αναπτύξαμε εντός και εκτός των γηπέδων, τόσο στους φιλάθλους μας, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία.

“Η STIHL, ηγέτιδα δύναμη παγκοσμίως στα μηχανήματα για το δάσος και τον κήπο, διαθέτοντας καινοτόμες λύσεις για τους λάτρεις που ασχολούνται ερασιτεχνικά αλλά και επαγγελματικά με τον κήπο, προκαλώντας αισθήματα απόλαυσης και ξεγνοιασιάς.
Η STIHL αναγνωρίζει τις ευθύνες της ως μέλος της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται, στηρίζοντας -μεταξύ άλλων- ένθερμα τον αθλητισμό, με γνώμονα αφενός την στήριξη ομάδων εθνικού επιπέδου, αφετέρου την προώθηση αξιών αθλητισμού που επικοινωνούνται σε όλες τις ηλικίες και την αγάπη για το άθλημα καθεαυτό.
Όσοι επιλέγουν την ενασχόληση με τον αθλητισμό, ασχολούνται κυρίως για να ευχαριστηθούν προσωπικά, ομαδικά και κοινωνικά.
Και αυτό είναι κάτι που η STIHL το γνωρίζει αρκετά καλά και μέσα από την συνεργασία της με τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου στηρίζει έμπρακτα τη πάγια θέσης της, της προώθησης του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στην επιτυχία, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου, αλλά και τη δική σας πολύτιμη υποστήριξη είτε με τη μορφή χορηγίας είτε με τη φυσική σας παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου μας, βιώνοντας, μαζί συγκινητικές στιγμές.
Το ταξίδι της περσινής χρονιάς ήταν συναρπαστικό με πολλές όμορφες στιγμές, πολλές από τις οποίες ζήσαμε μαζί.

Με την δική σας συμβολή δυναμώνουμε το προϊόν μας μας και τη συνεργασία μας με αποτέλεσμα να έλκονται και νέοι χορηγοί, επενδύοντας στον ΑΟ Φοίνικα Σύρου απολαμβάνοντας κοινωνική αποδοχή και αναγνώριση.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία “STIHL” και την “Εργαλειοτεχνική Κυκλάδων Ι. Βακόνδιος” για την διαχρονική υποστήριξη και εμπιστοσύνη και για την φετινή χρονιά ευελπιστώντας οι κόποι και οι προσπάθειες όλων μας, να ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares