Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 13:08

Με το δεξί στο πρωτάθλημα Ανδρών ο Ερμής... 0-3 τον Νηρέα [vid-pics]

Πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα ανδρών Κυκλάδων έκανε ο Ερμής Σύρου που κέρδισε τον Νηρέα με 0-3 (15-25-18-25-15-25), στην Πάρο δείχνοντας ανωτερότητα και σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία.

Ένα πρωτάθλημα να σημειώσουμε που διεξάγεται με τη συμμετοχή μόλις τριών ομάδων, αφού και η τέταρτη που υπήρχε από την Τήνο δεν συμμετέχει πλέον.

Τα θετικά όμως σημεία, σε ότι αφορά τον Νηρέα, είναι η αθρόα προσέλευση των φιλάθλων και ο ενθουσιασμός των αθλητών.

Πρόκειται για μία ομάδα «βρέφος», που πριν δύο μήνες ξεκίνησε με τον Κώστα Ναλμπάντη και ήδη λειτουργεί τμήματα ανδρών, εφήβων, γυναικών, νεανίδων, κορασίδων αλλά και υποδομών με παιδιά δημοτικού και μη αγωνιστικό τμήμα ενηλίκων.

Σίγουρα αν λάβουμε υπ’όψιν την μεγάλη συμμετοχή, την προοπτική της κατασκευής του νέου κλειστού στην Πάρο, αλλά και το παράδειγμα άλλων νησιών, τότε με την υπομονή και την δουλειά, μιας και ο Κώστας Ναλμπάντης ξέρει τον τρόπο, μελλοντικά θα υπάρξουν θεαματικά αποτελέσματα.

Ο Ερμής, περσινός πρωταθλητής, στην ουσία είναι μία παρέα που λατρεύουν το βόλεϊ γι αυτό και ξεπερνούν τα τεράστια προβλήματα και παραμένουν ενεργοί.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Παπαιωάνου και Βαρριάς ενώ στην γραμματεία ήταν η κ.Κράρα.

ΝΗΡΕΑΣ: Σκλαβούνος,Ναλμπάντης,Παπανδρεόπουλος,Σινιόρι,Καζακίδης,Ραγκούσης,Τσακώνης,Μαλατέστας,Χανιώτης Ν., Χανιώτης Γ.,Ρούσσος,Μπαφίτης,Κανίρης,Δρόσος.

ΕΡΜΗΣ ΣΥΡΟΥ: Τσινός,Πάπιτσης,Ρούσσος,Μπογιατζόπουλος,Παλαιολόγος,Ταυρής,Βελέντζας,Πολίτης.

Φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares