Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 19:30

Έκπληξη με το νέο design στα αποδυτήρια του ΑΟ Θήρας [vid-pics]

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις παίκτριες του ΑΟ Θήρας λίγο πριν την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, όταν κατά την είσοδο τους στα αποδυτήρια διαπίστωσαν ότι στις θέσεις τους υπήρχε από μία όμορφη φωτογραφία με το όνομα της καθεμίας από αυτές.

Η διοίκηση της ομάδας, έχοντας πλέον καθιερώσει το δικό της τρόπο σκέψης για το βόλεϊ, θέλησε να προχωρήσει και σε αυτή τη καινοτομία, αφού στόχος είναι εκτός από τον κόσμο και οι αθλήτριες να ευχαριστιούνται και να βιώνουν με διαφορετικό τρόπο την παρουσία τους στην ομάδα.

Αρωγός της προσπάθειας, η εταιρία Absolut concept του Γιώργου Μιχαήλ, που προχώρησε σε αυτή την ευγενική χορηγία, συνεχίζοντας έτσι την καινοτόμα προσφορά προς τον σύλλογο της Σαντορίνης, με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια και με κάθε ευκαιρία διοίκηση της ομάδας εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Γιώργο Μιχαήλ, που υλοποιεί όλα τα projects. 

Βασική συντονίστρια στην υλοποίηση της ιδέας και πολλών άλλων ενεργειών είναι η εθελόντρια τιμ μάνατζερ Σπυριδούλα Σιγάλα, η οποία μπορεί από επιλογή να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η ακούραστη προσφορά της είναι καθοριστική στην εξωστρέφεια του σωματείου.

DSC_0120fdgzggd_bf19a.jpg

Φυσικά, η παρέμβαση στα αποδυτήρια αποτελεί μόνο ένα μέρος των κινήσεων της διοίκησης, που καινοτόμησε και με τον ''GARY'' την μασκότ της ομάδας που αποτελεί σε κάθε παιχνίδι το σημείο αναφορά για τους μικρούς φίλους της ομάδας, αλλά και για τους μεγάλους.

DSC_0147hygfdfh_d8150.jpg

Όποιος βρεθεί στους αγώνες του ΑΟ Θήρας, αντιλαμβάνεται τι θα πει η φράση ''Γιορτή του Βόλεϊ'', αφού δεν είναι μόνο το αγωνιστικό μέρος, αλλά πολλές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Προσωπική, αγαπημένη στιγμή μπορώ να πω πως είναι η είσοδος των παιδιών μετά το τέλος κάθε αγώνα -ανεξαρτήτου αποτελέσματος- τα οποία φωτογραφίζονται με τον ''GARY''και συνομιλούν με τις αθλήτριες.

Δείτε την αντίδραση των αθλητριών όταν μπήκαν για πρώτη φορά στα αποδυτήρια  

 

Βίντεο και φωτογραφίες από τα αποδυτήρια 

UDTYDYTJUDS_1_ead78.jpg

UDTYDYTJUDS_3_eb362.jpg

UDTYDYTJUDS_5_18561.jpg

UDTYDYTJUDS_4_08027.jpg

UDTYDYTJUDS_2_2e12c.jpg

 

 

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares