Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 00:27

Ο Φοίνικας Σύρου ευχαριστεί τη Blue Star Ferries

Ο Φοίνικας Σύρου μέσω δελτίο τύπου, ευχαρίστησε την εταιρεία Blue Star Ferries για την υποστήριξή της στις μετακινήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας μας με την εταιρεία Blue Star Ferries θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας για την υποστήριξη που μας παρέχει ανά πάσα στιγμή στο κομμάτι των μετακινήσεων της ομάδας μας.

Οι μετακινήσεις της ομάδας μας για τους τόπους διεξαγωγής των αγώνων γίνονται αποκλειστικά με την εταιρεία Blue Star Ferries προς και από το λιμάνι του Πειραιά.

Στην προκειμένη περίπτωση η εταιρεία, μας εξυπηρέτησε τα μέγιστα για το ταξίδι που πραγματοποιήσαμε προς και από Κρήτη στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2019 για την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2019-2020 για την αναμέτρηση με την ομάδα του ΟΦΗ.

Η άνεση και η αξιοπιστία που διακρίνει την εταιρεία συνέβαλλε στο θετικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα μας κατά τη δύσκολη αποστολή μετάβασης στη μεγαλόνησο.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές δουλεύουμε σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους μας, έχοντας την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για την διαχρονική υποστήριξη και εμπιστοσύνη και για την φετινή χρονιά, ευελπιστώντας ότι οι κόποι και οι προσπάθειες όλων μας, να ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares