Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 15:18

Βραδιά ακαδημιών του Φοίνικα Σύρου

Αυτές οι γιορταστικές μέρες ανήκουν στα παιδιά και ο πρόεδρος Δημήτρης Αρβανίτης και το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Φοίνικα Σύρου το έκαναν πράξη το βράδυ  της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου.

Στην ταβέρνα  της Αζολίμνου “Ο Κοντός στου Ραφογιάννη” συγκέντρωσαν όλα τα παιδιά , τους προπονητές και όσους προσφέρουν στα τμήματα των ακαδημιών του Φοίνικα Σύρου. Τους προσφέρθηκε φαγητό και αναψυκτικά σε μια προσπάθεια να αισθανθούν όλοι ότι η διοίκηση είναι δίπλα τους και ότι αποτελούν  μια οικογένεια. Αυτά εν ολίγοις είναι τα λόγια του προέδρου ο οποίος επισήμανε τον οικογενειακό ρόλο του Φοίνικα πέρα από τις νίκες και τις διακρίσεις και ζήτησε από τα παιδιά να είναι πρώτα καλοί μαθητές – μαθήτριες για το μέλλον τους και έπειτα καλοί αθλητές – αθλήτριες.

Αν κρίνω από τα χαμόγελα,την διάθεση και τον χορό, τα παιδιά πέρασαν υπέροχα σε ένα περιβάλλον αθλητικό και οικογενειακό.

Αυτή ήταν η δεύτερη εκδήλωση κατά την διάρκεια των γιορτινών ημερών. Προηγήθηκε εκείνη που οργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο στη τελευταία προπόνηση, στην οποία μοιράστηκαν δώρα και γλυκίσματα σε όλα τα παιδιά,  προσφορά της Διοίκησης, των χορηγών και των υποστηριχτών του Συλλόγου.

kontos-akadimies2_4416a.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares