Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 12:44

Συναρπαστικο παιχνιδι για Ποσειδωνα-Ηφαιστο. Ευχαριστηριο Ηφαιστου

volley gynaikwn poseidwnas-ifaistos 2 2012

Η ομάδα του Ήφαιστου Σαντορίνης Γυναικών το Σαββάτο 14/01/12  το πρωϊ στις 9:00 αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του "Ποσειδώνα Τήνου"τυπικά γηπεδούχος σε αυτών των αγώνα. Όπου σε ένα πολύ γεμάτο και συναρπαστικό παιχνίδι κέρδισε ο Ήφαιστος Σαντορίνης με 2 - 3 Σετ.

Ο Ήφαιστος ξεκίνησε πολύ καλά το 1ο Σετ και με ένα σερί 1 - 7 ανάγκασε την προπονήτρια της Τήνου κ.Δελατόλα Μαρία να πάρει το πρώτο της ταϊμουτ.
Στην συνέχεια ανέβασε ο Ποσειδώνας την απόδοση του, μειώνοντας το σκορ φτάνοντας μια ανάσα τον Ήφαιστο στο 16 - 17 κάνοντας τον προπονητή του Ήφαιστου  Κελμάερ Σπύρο να πάρει το πρώτο του ταϊμ - άουτ στο παιχνίδι. Η ομάδα του Ήφαιστου δεν κατάφερε στο τέλος να πάρει το σετ με 25 - 20 βρέθηκε πίσω στα σετ 1 - 0.

Το 2ο Σετ ήταν συναρπαστικό και όμορφο από θέαμα αφού η δύο ομάδες πήγαιναν χέρι με χέρι στο σκορ μέχρι το  15 - 14.
Όπου πήρε το πρώτο του ταϊμ η ομάδα του Ήφαιστου, στην συνέχεια παίζονται 2-3 πόντοι προσπέρασμα στο σκορ για τον Ήφαιστο, ταϊμ η ομάδα του Ποσειδώνα στο 16 - 18 όπου δεν κατάφερε να γυρίσει το κατά τις σκορ και έχασε το σετ 19 - 25 και ισοφάριση για Ήφαιστο σε 1 - 1.

Το 3ο Σετ παίχτηκε το καλύτερο Βόλεϊ και από τις δύο ομάδες με συνεχόμενη εναλλαγή στο σκορ. Μπήκαν πολύ δυναμικά σε αυτό το 3ο σετ και οι δύο ομάδες, το πρώτο ταϊμ το πήρε ο Ήφαιστος στο 12 - 10, η ομάδα του Ήφαιστου στην συνέχεια συνέχιζε να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 17 - 14 και αναγκάστηκε ο Κελμάερ Σπύρος να πάρει και το δεύτερο του ταϊμ για να ηρεμήσει τις παίκτριες τους και να του δώσει λίγες ανάσες. Μετά το ταϊμ ανεβάζει στροφές ο Ήφαιστος πιάνει στο σκορ τον Ποσειδώνα ταϊμ η προπονήτρια κ. Δελατόλα Μαρία, παίρνει μια μικρή διαφορά ο Ποσειδώνας 23 - 21, ταϊμ η Τήνος στο 21 - 23 συναρπαστικός αγώνας και στην κόψη του ξυραφιού και για τις δύο ομάδες με την ομάδα του Ποσειδώνα να χαμογελάει σε αυτό το σετ κερδίζοντας στο τέλος 26 - 24 κάνοντας το υπέρ της σκορ 2 - 1.

Ξεκινώντας το 4ο Σετ αβαντάζ θα λέγαμε ότι σίγουρα ότι είχε η ομάδα τις Τήνου αλλά ο Ήφαιστος με είχε πεί την τελευταία του λέξη .Έτσι οι παίκτριες του Ήφαιστου μπήκαν αποφασισμένες να ισοφαρίσουν τα 5 το εις βάρους τους παιχνίδι και με 8 - 12 υπερ τους ο Ποσειδώνας παίρνει το πρώτο του ταϊμ σε αυτό το σετ, συνεχίζει ο Ήφαιστος να είναι καταιγιστικός στο παιχνίδι του με σημείο του δώρατος τις παίκτριες του  Φύτρου Ειρήνη & την Μέντα Σοφία στη επίθεση και στα σερβίς να παίρνουν το παιχνίδι επάνω τους και να χτίζει ο Ήφαιστος μια διαφορά +6 πόντους, 14 - 20 υπέρ του, ταϊμ Ήφαιστος , καταφέρνει και μειώνει ο Ποσειδώνας σε 17 - 23 ταϊμ Ποσειδώνας, όμως δεν κατάφερε να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού και ο Ήφαιστος πήρε το σετ με 18 - 25 ισοφάρισε σε 2 - 2.

Έτσι πάμε στο  παιχνίδι μας τie break όπου όλα ήταν ανοικτά και για τις δύο ομάδες.
Ξεκινώντας στο τελευταίο σετ 5ο σετ οι παίκτριες του Ποσειδώνα Τήνου μπήκαν ποίο δυνατά και αποφασισμένες στο παιχνίδι τους να πάρουν το ματς όπου αιφνιδίασαν τις παίκτριες του Ήφαιστου και με ένα σερί 4 - 0 ανάγκασε το προπρονητής τους να πάρει γρήγορα ταϊμ, δεν άλλαξε όμως κάτι στην αγωνιστική τους συμπεριφορά στον Ήφαιστο όπου έτσι πήγαμε στην αλλάγη γηπέδων με 8 - 1 υπέρ του Ποσειδώνα.
Με την πλάτη κολλημένη στο τοίχο ο Ήφαιστος παίρνει και άλλο ταϊμ ο Κελμάερ Σπύρος στο  9 - 1 για ανεβάσει την ψυχολογία των παικτριών του να τους πείσει ότι μπορούσαν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και τίποτα ακόμα δεν είχε τελειώσει!!!!. Μετά το ταϊμ οι παίκτριες του Ήφαιστου μπήκαν μεταμορφωμένες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και με ένα σερί 2 - 6 μείωσαν το σκορ σε 11 - 7. Ταϊμ άουτ Ποσειδώνας βλέποντας την διαφορά να έχει μειωθεί επικίνδυνα, ο Ήφαιστος συνεχίζει να είναι πάρα πολύ καλώς σε επίθεση και άμυνα κατάφερε την μεγάλη ανατροπή όπου τελικώς αυτός ήταν ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού με 2 - 3. Αξίζουν να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έπαιξαν τόσο πολύ καλά και πρόσφεραν πάρα πολύ όμορφο θέαμα -  παθός και συγκινήσεις σε αυτό το παιχνίδι.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ

ΑΡΜΑΚΟΛΛΑ Ε, ΔΕΤΑΤΟΛΑ Ε, ΔΕΛΑΤΟΛΑ Σ, ΒΙΔΑΛΗ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΖΟΥ, ΔΕΣΥΠΡΗ, ΜΑΚΑΡΩΝΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ.: ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΜΑΡΙΑ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΜΕΝΤΑ Σ, ΦΥΤΡΟΥ Ε, ΚΑΚΡΙΔΩΝΗ Α, ΠΡΕΚΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΛΑΡΗ, ΔΑΡΖΕΝΤΑ, ΣΥΝΟΛΑΚΗ Ε, ΣΥΝΟΛΑΚΗ Ρ, ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΥ,
ΞΑΓΟΡΑΡΗ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΚΕΛΜΑΕΡ ΣΠΥΡΟΣ

William Hill Sports

 

Ευχαριστηριο Ηφαιστου

Ο Έφορος της Γυναικείας ομάδας Βόλλεϋ του Ήφαιστου Σαντορίνης κ. Γ. Σπυριδάκης με ανακοίνωση του θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους της διοίκηση της ομάδας του Α.Σ.Ε. Νεωρίου που φρόντισαν τόσο για την άνετη διαμονή όσο και την μετακίνηση της ομάδας μας στη Σύρο το παρασκευοσάββατο που πέρασε. Επίσης τους ανθρώπους της ομάδας του Φοίνικα που μας διασφάλισαν δωρεάν εισιτήρια και παρακολουθήσαμε τον αγώνα για την Α1 ανδρών μεταξύ των ομάδων Φοίνικα Σύρου – Παναθηναϊκού.
Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο συλλόγους και θα ανταποδώσουμε κατά την επίσκεψη των ομάδων σας στο νησί μας.

William Hill Sports

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares