Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 21:04

Σε ρυθμούς επαγγελματικών κατηγοριών

AMS FILOTIOY-HFAISTOS

Τρία παιχνίδια θα δώσει η ομάδα βόλεϊ γυναικών σε τρεις μέρες αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο. Σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο και επίπονο.  Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 21:00 ξεκινάει ο Γολγοθάς με αντίπαλο και γηπεδούχο τον Ποσειδώνα Τήνου στο κλειστό της Σύρου.

William Hill Poker Η συνέχεια θα δοθεί την άλλη μέρα στις 09:00  πάλι στο κλειστό της Ερμούπολης και πάλι με την ίδια ομάδα αλλά σαν γηπεδούχος  θα είναι η ομάδα του Φιλωτίου. Αναμένεται να είναι δύο δυνατά παιχνίδια   με μεγάλο ενδιαφέρον που λόγου των συνθηκών κάτω από τους οποίους θα γίνουν (2 αγώνες σε λιγότερο από 12 ώρες λόγω του ότι δεν υπάρχει απογευματινό δρομολόγιο που να συνδέει τα δύο νησιά ) θα είναι πολύ κουραστικό και για τις δύο ομάδες .

Τέλος την Κυριακή στις 17:00 στο κλειστό της Ερμούπολης η ομάδα του Φιλωτίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Φοίνικα όπου κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο και έχοντας να αντιμετωπίσει και την κούραση από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια θα πρέπει να δείξει ένα καλό πρόσωπο.  Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει Παρασκευή από Νάξο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares