Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 14:06

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX έφτασε μέχρι την... Αργεντινή

Ο Φοίνικας Σύρου Onex είναι πλέον από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με την φήμη του να φτάνει σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, εφημερίδα της Αργεντινής έχει πρώτο θέμα την ομάδα μας, καθώς φιλοξενεί δηλώσεις του διεθνή διαγώνιου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διαγώνιου του Φοίνικα Σύρου Onex στην εφημερίδα της χώρας του αναφέρει….

Το δημοσίευμα σε γνωστή εφημερίδα της Αργεντινής αναφέρει:

Στα 35 του χρόνια ο Πέπε έχει ήδη μια νέα πρόκληση στη μακρά διαδρομή του και θα παίξει στον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ στην ελληνική Volley league.

Ο Πέπε προέρχεται από μια σεζόν στην Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και θα φορέσει τη φανέλα τρίτης διαφορετικής ομάδας στην Ελλάδα, μετά τους Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Παναθηναϊκό.

Την περασμένη Κυριακή στην Κηφισιά, ο φιλοξενούμενος Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ αντιμετώπισε την Κηφισιά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και έφτασε σε μια τεράστια νίκη με 3-2, παρότι έχανε με 0-2 σετ.

Ο Πέπε ανέφερε τα εξής: «Ξεκινάμε πολύ καλά, αυτή την Τετάρτη παίζουμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στο πρώην κλαμπ μου, τον Παναθηναϊκό κι ένα από τα φαβορί.

Πριν από αυτό θα αντιμετωπίσουμε ξανά τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και ακολουθεί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Γι αυτό και το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο. Παρότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο, εμένα σαν επαγγελματίας, αυτό είναι κάτι που μου φαίνεται ωραίο και μου δίνει κίνητρο.

Ουσιαστικά θα δούμε εάν είμαστε σε θέση να παλέψουμε ή όχι για τους τελικούς με τους μεγάλους. Θα είναι ένα τεστ ακόμα για να έχουμε τα πόδια στο έδαφος και να δούμε που βρισκόμαστε αυτή τη σεζόν.

Στην συνέχεια των δηλώσεων του ο Αργεντίνος σταρ του Φοίνικα Σύρου Onex τόνισε:

«Όλα είναι μια μάχη, όμως βρισκόμαστε εδώ και πρέπει να πάρουμε κάποιο βαθμό με τους τρεις πρώτους και να γεμίσουμε αυτοπεποίθηση πως στις «μεγάλες ομάδες» μπορούμε να σταθούμε επάξια».

«Ο Φοίνικας είναι ένας σύλλογος που διαρκώς μεγαλώνει”.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares