Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 00:04

Volleyleague: Ντέρμπι κορυφής μεταξύ Φοίνικα Σύρου ONEX και Παναθηναϊκού

Το ντέρμπι της Σύρου μεταξύ του Φοίνικα ONEX και του Παναθηναϊκού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Volley League. (1/2, 18.30, Παπαδογούλας, Πρέντζας).

Μέσα σε τέσσερις ημέρες οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες στο Δημήτρης Βικέλας της Ερμούπολης δύο φορές. Το Σάββατο για το πρωτάθλημα και την Τετάρτη για το κύπελλο.

Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά με το Μάκη Κανέλλο στη σύνθεση του. Το «πειρατικό» στοχεύει στη νίκη για να περάσει στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ολυμπιακό.

Ο νεοαποκτηθής Μάκης Κανέλλος δήλωσε: «Ήρθα στην ομάδα, γιατί ξέρω ότι η ομάδα λειτουργεί επαγγελματικά και είναι σε τροχιά πρωταθλητισμου. Το έχω διαπιστώσει ήδη τις 3 ημέρες που είμαι εδώ και μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό, με την οργάνωση που έχει. Χαίρομαι πολύ που η Σύρος βάζει ψηλά τον πήχη. Το ελληνικό βόλεϊ έχει ανάγκη από τέτοιες ομάδες. Η αλήθεια είναι ότι από τη πρώτη στιγμή που ήρθα, οι συμπαίχτες μου με έκαναν να νιώσω ότι είμαι καιρό στην ομάδα, και έχω να πω ότι όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες αλλά και εξαιρετικοί επαγγελματίες. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, και πιστεύω ότι ο παναθηναϊκός είναι στα μέτρα μας, αρκεί να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο.. Σίγουρα η έδρα μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και πιστεύω ότι και αυτό το ματς αλλά και της Τετάρτης θα είναι πολύ δυνατά. Στόχος μας είναι η νίκη».

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα με σκοπό να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό που σήμερα νίκησε τον ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα έχει στην φαρέτρα του τον νεοαποκτηθέντα Βογίν Τσάτσιτς που πιθανότατα να κάνει και τα αποκαλυπτήρια του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων δήλωσε: «Ξεκινάει μία δύσκολη περίοδος για την ομάδα του Παναθηναϊκού που κάθε πόντος και κάθε σετ έχει μεγάλη σημασία. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αρχές Φεβρουαρίου είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και τους διεκδικούμε. Ουσιαστικά τώρα αρχίζει και το πρωτάθλημα. Ο Φοίνικας έχει ενισχυθεί, έχει αναθεωρήσει τους στόχους του και θα γίνουν δύο πολύ μεγάλες μάχες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διαφορά στο γήπεδο και να πάρουμε δύο σημαντικές νίκες που θα κρίνουν πολλά και στις δύο διοργανώσεις».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares