Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 12:13

Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών: Ο Πανναξιακός αντιμετωπίζει τον Πορφύρα στη Νάξο

Ο Πανναξιακός αφήνει πίσω την ήττα από τον ΑΟ Θήρας και τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο κλειστό της Νάξου από την διαιτητική τετράδα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2019-20

Η ομάδα της Νάξου θα αγωνιστεί εντός έδρας για την 1η αγωνιστική της Γ’ φάσης του κυπέλλου και θα φιλοξενήσει τον Πορφύρα σε αγώνα νοκ-άουτ με τον νικητή της αναμέτρησης να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ αποδέχτηκε το αίτημα του Πορφύρα ώστε η νεανική ομάδα να μπορέσει να ταξιδέψει στο νησί χωρίς να δημιουργηθούν στις αθλήτριες του προβλήματα στις σπουδές τους.

Έτσι ο αγώνας ορίστηκε για την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:00 το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους.

Ο προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ έχει στη διάθεση του όλες τις αθλήτριες χωρίς προβλήματα απουσιών ή τραυματισμών και αναμένεται να δώσει σε όλες χρόνο συμμετοχής.

Η αποστολή του Πορφύρα αναμένεται στο νησί το μεσημέρι της Τρίτης και θα επιστρέψει στον Πειραιά το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιώντας ένα δύσκολο ομολογουμένως ταξίδι.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Οικονόμου Β. και Βελώνης με παρατηρητή τον κ. Μαυρικίδη. Επόπτες είναι οι Θεοδοσίου – Μουστάκη και γραμματεία η κ. Τζακωνιάτη

Μετά από απόφαση του ΔΣ του σωματείου η είσοδος των φίλων της ομάδας στον αυριανό αγώνα θα είναι ελεύθερη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares