Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 14:42

Volleyleague: Συνέντευξη Τύπου Παβλίσεβιτς, Καρασαββίδη, Δεληκώστα, Γάτση [vid]

Ο προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς, Ο λίμπερο του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Βασίλης Καρασαββίδης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας και ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Τάσος Γιάτσης μίλησαν για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ:

Ο προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Επαιξε απόψε πολύ καλά με κοντρόλ βόλεϊ και κρατούσε τον έλεγχο στον αγώνα. Εμείς παίξαμε καλά μόνο στο ξεκίνημα και σε κάποιες στιγμές. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι αλλά δεν ήταν αρκετό. Η επίθεση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλό μπλοκ άμυνα και γενικά καλή άμυνα. Ξεκινήσαμε καλά αλλά δεν είχαμε συνέχεια στο παιχνίδι μας, δεν είχαμε καλή υποδοχή και δεν πιέσαμε στο σερβίς. Προσπαθήσαμε να κάνουμετο καλύτερο απόψε αλλά και ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και έπαιξε σωστά. Θέλαμε τους βαθμούς για να ανέβουμε στο πρωτάθλημα αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο μυαλό μας είναι πλέον ο επόμενος αγώνας με τον ΟΦΗ και θα δούμε εκεί τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο».

Ο λίμπερο του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Βασίλης Καρασαββίδης είπε:

«Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά και κατακτήσαμε το πρώτο σετ έχοντας προβάδισμα έναντι του ΠΑΟΚ. Στο μέσον του 2ου σετ χάσαμε την συγκέντρωση μας. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα, διάβασε καλύτερα το παιχνίδι μας και αντέδρασε. Στο 3ο σετ ήμασταν κοντά για το 1-2 αλλά χάσαμε το σετ στις λεπτομέρειες. Αν είχαμε μίνιμουμ τον πόντο θα ήμασταν από πάνω. Ετσι είναι το βόλεϊ και ο αθλητισμός. Ολα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Επρεπε να ήμασταν πιο αποφασιστικοί απέναντι σε έναν δυνατό και άξιο αντίπαλο μέσα στην έδρα του. Για αυτό όταν αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες πρέπει να πεισμώνουμε πιο πολύ και να δίνουμε περισσότερο από αυτό που έχουμε. Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας άλλα δύο ματς πρωταθλήματος και μετά έχουμε το φάιναλ-4 που θα γίνει στο νησί μας και καλούμαστε να παίξουμε καλά και να φέρουμε το τρόπαιο στο σπίτι».

O προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ο Φοίνικας είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία διεκδικεί με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο κύριος Παβλίσεβιτς κάνει πολύ καλή δουλειά. Ήταν ένα κομβικό ματς. Πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος ώστε να πάρουμε την 2η θέση. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μπροστά και θέλουμε την 2η θέση. Ήμασταν κακοί στο side out, γενικά ήμασταν πολύ κακοί ακόμα και στα σετ που πήραμε εύκολα. Είμαι ευχαριστημένος από το μπλοκ-άμυνα και σε τρανζίσιπν κατάσταση και στο σάιντ άουτ και στο μπρέικ πόιντ. Είμαι δυσαρεστημένος επειδή σε επιθέσεις με καλές συνθήκες δεν τελειώνουμε ή κάνουμε εύκολα λάθη. Πρέπει να το περιορίσουμε αυτό και να ανεβάσουμε το ποσοστό του σάιντ άουτ για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά αυτό που πρέπει είναι να είμαστε έτοιμοι στον ημιτελικό με τον Φοίνικα στη Σύρο σε περίπου 20 ημέρες. Ο Φοίνικας στην έδρα του σερβίρει καλύτερα. Πρώτος στόχος είναι κερδίζουμε κάθε Σάββατο ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για την 2η θέση και να είμαστε πανέτοιμοι για τον πρώτο στόχο που είναι το κύπελλο, και στη συνέχεια το πρωτάθλημα».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Τάσος Γιάτσης είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Συγχαρητήρια στον Φοίνικα, συγχαρητήρια και στην ομάδα μου. Ξεκινήσαμε κάπως νωθρά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε το πρώτο σετ. Πιέσαμε τον αντίπαλο, αλλά κάναμε κάποιες κοιλιές και στα άλλα σετ. Θέλαμε την νίκη σήμερα, θέλουμε την νίκη και στα επόμενα παιχνίδια, αλλά έχουμε το μυαλό μας και στο παιχνίδι του κυπέλλου αφού είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares