Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 11:37

Στη ''μάχη'' του πανελληνίου πρωταθλήματος οι Έφηβοι του Φοίνικα

Η Πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ των εφήβων στις Κυκλάδες του Φοίνικα Σύρου  συμμετέχει στον Γ΄Όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Μίλωνα με αντιπάλους τον Α.Σ. Πανερυθραϊκός, την  Γ.Ε. Ηρακλείου και τον  Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων.

Η σπουδαία δουλειά που γίνεται στον ερασιτέχνη Φοίνικα έχει «αποδώσει καρπούς», με τρανταχτό παράδειγμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων από τους έφηβους του Πέτρου Κυριακόπουλου. Ο Φοίνικας αύριο στις 15.30 θα αντιμετωπίσει το Μίλωνα, μια από τις πιο δυνατές ομάδες στα πρωταθλήματα υποδομών του Πανελληνίου.

Πριν από λίγο, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή της ομάδας, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Δημήτρη Αρβανίτη, την έφορο κ. Ιωάννα Λουλού το μέλος του Δ.Σ κ.  Ιωσήφ Ρηγούτσο και τον φροντιστή Ζαννή Ρούσσο.

Η ομάδα του Φοίνικα ευχαριστεί την εταιρία BLUE STAR FERRIES που πάντα φροντίζει για την καλύτερη μετακίνηση της ομάδας μας σε όλα τα τμήματα της στην Αθήνα.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα με τις ώρες των αγώνων

Γ’ όμιλος (Μίλωνα – Αθήνα)

Πέμπτη 5 Μαρτίου

13.00: Α.Σ. Πανερυθραϊκός – Γ.Ε. Ηρακλείου
15.30: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Παρασκευή 6 Μαρτίου

10.30: Α.Σ. Πανερυθραϊκός – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου
15.30: Γ.Ε. Ηρακλείου – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Σάββατο 7 Μαρτίου

10.30: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου – Γ.Ε. Ηρακλείου
18.00: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Α.Σ. Πανερυθραϊκός

Τα συγχαρητήρια της ΤΕ Κυκλάδων

Από σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου η Πρωταθλήτρια  εφήβων Κυκλάδων 2019-2020  ομάδα του Α.Ο Φοίνικα Σύρου  συμμετέχει στον Γ΄Όμιλο της προημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Μίλωνα με αντιπάλους τον Α.Σ. Πανερυθραϊκός, την  Γ.Ε. Ηρακλείου και τον  Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων.

 Η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Νομού Κυκλάδων εύχεται στην Διοίκηση, το Τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές  καλή επιτυχία

 Για  την  Ε.Ο.ΠΕ.

Τ.Ε. Κυκλάδων

 Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γραμματέας

Σολάρης Αντώνιος                                                       Σιφναίος Εμμανουήλ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares