Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 21:24

ΑΟ Θήρας: Στα σπίτια τους οι αθλήτριες με μέριμνα της διοίκησης

Οι δύσκολες μέρες που περνάμε πολλές φορές χρειάζονται σχεδιασμό και αποφάσεις που έχουν πάντα σκοπό την προφύλαξη και το γενικό καλό.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, που ταυτίστηκε απόλυτα με τις οδηγίες του κράτους και αφού υπήρξε η ολική αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.

Με γνώμονα λοιπόν την επιθυμία των αθλητριών αποφάσισε να τις βοηθήσει καλύπτοντας όλα τα έξοδα και οργανώνοντας την επιστροφή τους στις οικογένειες τους, ενώ υπήρξαν και οι περιπτώσεις που δήλωσαν την επιθυμία τους να παραμείνουν στο νησί, πράγμα που επίσης τακτοποίησε η διοίκηση της ομάδας αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα διαμονής, διατροφής και ότι άλλο είναι απαραίτητο για την ομαλή διαμονή τους.

Ο ΑΟ Θήρας, δείχνει για ακόμη μία φορά τον επαγγελματικό τρόπο που λειτουργεί, αφού οι αθλήτριες του έχουν να κάνουν με μία φερέγγυα διοίκηση που εκπληρώνει στο ακέραιο και με το παραπάνω την κάθε της υποχρέωση.

 Ευχή όλων είναι να τελειώσει σύντομα αυτή η περιπέτεια που ζούμε και να συνεχιστεί η ξέφρενη φετινή πορεία του συλλόγου.

Ο ΑΟ Θήρας εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:

Φυσικά, και δεν θα λείπαμε, από αυτό το πανεθνικό κάλεσμα για τον «αόρατο, αλλά όχι ανίκητο εχθρό», που λέγεται κορονοϊος.

Στην αρχή, κρατήσαμε τις αθλήτριες μας και την επιτελική προπονητική ομάδα, σε απολυμασμένα και καλά καταλύματα.

Υπακούοντας στις δημόσιες εκκλήσεις και επιταγές της Πολιτείας.

Μετά, πήραμε μια δεύτερη απόφαση. Σε αυτές τις μέρες, της αγωνιστικής απραξίας, έπρεπε να είναι στα σπίτια τους. Με τους δικούς τους, ανθρώπους, αν και μαζί είμαστε οικογένεια.

Μετά από συνεννόηση, με καθέναν και καθεμιά ξεχωριστά, εκδώσαμε εισιτήρια – τα έξοδα φυσικά καλύπτονται από τη Διοίκηση- εξασφαλίσαμε πτήσεις, και το μόνο που κάνουμε, πια, είναι να περιμένουμε. Ο ευγενής αγώνας, είναι το πάθος μας. Η ασφάλεια, όμως το κύριο μέλημά μας. Η ηρεμία και γαλήνη , κοντά στις οικογένειες τους, η χαρά μας!

Εδώ, θα είμαστε μόλις τελειώσει η πανεθνική μάχη. Ούτε πόρτες, ούτε αγωνιστικές υποχρεώσεις κλείσαμε. Απλώς περιμένουμε, τη λιακάδα και την ανακούφιση, πως ο εφιάλτης πέρασε.

Εκ του ΔΣ ΑΟ Θήρας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares