Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 15:26

Ύμνοι από το Πουέρτο Ρίκο για τον ΑΟ Θήρας και την φιλοξενία της Νογκουέρας [vid]

Τρεις από τις αθλήτριες του ΑΟ Θήρας παραμένουν στον νησί της Σαντορίνης, με τον σύλλογο να έχει αναλάβει την φιλοξενία τους σε όλα τα επίπεδα και τις ίδιες να ακολουθούν ατομικά κατ οίκον προγράμματα εκγύμνασης.

Εκτός των Αρτακιανού και Γενιτσαρίδη, στη Σαντορίνη βρίσκεται και η Πορτορικανή Τζένιφερ Νογκουέρας, που όπως βλέπετε στο βίντεο προπονείται ατομικά, με λατινοαμερικάνικους ήχους να τη συνοδεύουν:

 

Ύμνοι από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας του Πουέρτο Ρίκο

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ του Πουέρτο Ρίκο, Σέζαρ Τραμπάνκο, έκανε ειδική αναφορά για την Τζένιφερ Νογκουέρας και την δυσκολία που αντιμετωπίζει να επαναπατριστεί λόγω του κορονοϊού, αλλά εκφράζει παράλληλα και τη σιγουριά που της παρέχει ο ΑΟ Θήρας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι την προστατεύει σαν Έλληνας Πολίτης.

Αναλυτικά ο κ. Τραμπάνκο, δήλωσε σε site του Πουέρτο Ρίκο: «Πέντε από τις αθλητές και αθλήτριες μας είναι ακόμα εκτός του νησιού (σ.σ. Πουέρτο Ρίκο), όπως ο Ντάλι Σαντάνα (Ιταλία), ο Άρτουρο Ιγκλέσιας (Πολωνία), ο Μπράιαν Νέγκρον (Ισπανία), η Τζέισι Κόλον και ο Ραμαριέλι Σάντος (Γαλλία) και η Τζένιφερ Νογκουέρας (Ελλάδα). Στην περίπτωση της Νογκουέρας, χρειάστηκε πολλή δουλειά για να εγκαταλείψει την Ελλάδα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως η ομάδα της (σ.σ. ΑΟ Θήρας) την βοηθάει και την προστατεύονταν σαν να ήταν Έλληνας πολίτης».

Το σχετικό απόσπασμα:

2020-03-26_3_3c79d.jpg

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, η διοίκηση του ΑΟ Θήρας είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος και την μέριμνα για τον επαναπατρισμό των αθλητριών του προκειμένου να τις διευκολύνει μέσα στην κρίσιμη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

DSC_0580_98091.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares