Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 22:44

Η Ε.Σ.Α.Π. ευχαριστεί την κυβέρνηση

O πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.) αυτές τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας από την πανδημία του CONVID-19 αισθάνονται πως δεν είναι μόνοι τους.

Εχουν την έμπρακτη στήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης και για το λόγο αυτό αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για το άμεσο και ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνουν για το Ελληνικό επαγγελματικό βόλεϊ.

Η διοίκηση της Ε.Σ.Α.Π. και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος μαζί με την υπερκείμενη αρχή του αθλήματος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία. Από την πρώτη στιγμή των εκτάκτων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον CONVID-19  εκπόνησαν πλάνο εκτάκτου ανάγκης για το ελληνικό βόλεϊ και ζήτησαν την άμεση βοήθεια από την αθλητική ηγεσία και την Ελληνική κυβέρνηση.

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης κατέγραψε όλα τα αιτήματα του ελληνικού επαγγελματικού βόλεϊ και εκπόνησε μελέτη και πλάνο δράσης το οποίο και μετέφερε στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και στον Πρωθυπουργό.

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και η Ε.Σ.Α.Π. όπως και η Ε.Ο.ΠΕ.  συμπεριλήφθηκαν στα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε η κυβέρνηση με αποτέλεσμα να ανακουφιστούν οι πρώτες μεγάλες ανάγκες που δημιουργήθηκαν από την έλλειψη εσόδων αλλά και την ανατροπή του οικονομικού προϋπολογισμού για την τρέχουσα χρονιά.

Η Ε.Σ.Α.Π. ευχαριστεί τον υφυπουργό αθλητισμού αλλά και τον πρωθυπουργό για τις άμεσες  λύσεις μέσα  από τα πρώτα μέτρα στήριξης και είναι στη διάθεση τους για τη λήψη αποφάσεων που θα δώσουν ώθηση και ανάπτυξη την «επόμενη ημέρα» της νίκης επί της πανδημίας του CONVID-19.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.

Παντελής Ταρνατόρος

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares