Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 12:36

Τέλος ο Νικολάκης από την Θέτιδα Βούλας

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Θέτιδα Βούλας έπειτα από δύο πετυχημένες σεζόν ανακοίνωσε ο Γιάννης Νικολάκης ο οποίος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ευχαρίστησε την διοίκηση και τις αθλήτριες της ομάδας…

Οι δρόμοι του Γιάννη Νικολάκη και της Θέτιδας Βούλας χωρίζουν, με τον έμπειρο τεχνικό να δημοσιοποιεί το… “διαζύγιο” μέσω Social Media, ενώ την ίδια ώρα και η ομάδα εξέδωσε επίσημο δελτίο Τύπου.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στον “κυανόλευκο” πάγκο ο Γιάννη Νικολάκης θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και με ποστάρισμά του στο Facebook ευχαρίστησε την διοίκηση και τις αθλήτριες της ομάδας των Νοτίων προαστίων…

Ο πρώην πλέον τεχνικός της Θέτιδας Βούλας ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και την ομάδα της Θέτιδας Βούλας για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Η κατάληψη των υψηλών θέσεων της βαθμολογίας και η καταξίωση της είναι η παρακαταθήκη για το μέλλον στο Γυναικείο Βόλλευ. Μία συλλογική προσπάθεια του Προέδρου, της Διοίκησης καθώς και της επαγγελματικής προσήλωσης των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου. Από τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία.

Η ανακοίνωση της Θέτις Βούλας

Ένας ακόμη κύκλος στη ζωή της Θέτιδας κλείνει το ίδιο όμορφα όπως ξεκίνησε. Ευχαριστούμε ειλικρινά τον καταξιωμένο προπονητή Γιάννη Νικολάκη για την ανεκτίμητη προσφορά του στον Σύλλογο.

Μαζί του η ομάδα πέτυχε να καθιερωθεί στις καλύτερες ομάδες του γυναικείου βόλεϊ της χώρας μας. Δουλεύοντας επί δύο χρόνια εντατικά προσέφερε ό,τι καλύτερο μπορούσε στην ομάδα μας.

Ο Γιάννης Νικολάκης αγάπησε πραγματικά την Θέτιδα και εμείς από την πλευρά μας τον θεωρούμε και θα εξακολουθούμε να τον θεωρούμε πολύτιμο κομμάτι της.

Γιάννη σε ευχαριστούμε πολύ για όλα !! Καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξεις να ακολουθήσεις στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: volleyplanet.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares