Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 23:16

Έρχονται ανακατατάξεις στον ΑΟ Θήρας... στη Νάντ η Μεντάρο

Ο «νεκρός χρόνος» που υπάρχει λόγω της αγωνιστικής αδράνειας δεν περνά αναξιοποίητος από την διοίκηση του ΑΟ Θήρας, αφού πληροφορίες που προέρχονται από το νησί της Σαντορίνης αναφέρουν ότι στην ομάδα ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν λειτουργεί στο φουλ, ενώ το άμεσα επόμενο διάστημα θα σημειωθούν πολλές ανακατατάξεις που θα έχουν να κάνουν με το σχήμα της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά την Λίτσα Μερτέκη της οποίας ο κύκλος μετά από δύο χρόνια έκλεισε στη Σαντορίνη και οδεύει προς τον ΠΑΟΚ και η Γιάρεμις Μεντάρο αναχωρεί από το νησί του ηφαιστείου, αφού η λήξη του συμβολαίου της συνδυάστηκε με μία καλή πρόταση από τη Γαλλική Ναντ την οποία και αποδέχτηκε.

Και οι δύο κινήσεις, όπως και άλλες που πιθανόν να ακολουθήσουν είναι εις γνώση της διοίκησης που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με όλες τις αθλήτριες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σήμερα υπήρξαν επαφές με τον Μπράνκο Γκάιτς, ο οποίος λόγω προσωπικών υποχρεώσεων αναχωρεί αύριο για την Σερβία. Οι δύο πλευρές διατηρούν άριστες σχέσεις και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, όμως η συνέχεια της συνεργασίας ή όχι μεταξύ των δύο πλευρών θα κριθεί από άλλες παραμέτρους.

Αυτό που βγαίνει από την ομάδα είναι ότι ο ΑΟ Θήρας, σχεδιάζει για το μέλλον, έχει το δικό του πλάνο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και θα προσαρμοστεί όπως πρέπει στην μετά κορονοϊό εποχή με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι επόμενες ημέρες θα φέρουν αρκετές ανακατατάξεις! 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares