Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 08:16

Επέστρεψε στη Γερμανία η Ανίκα Μρίνκμαν

Στην πατρίδα της την Γερμανία για λογαριασμό της Μίνστερ επέστρεψε η ακραία του ΑΟ Θήρας, Αννικα Μπρίνκμαν.

Την σεζόν που πέρασε η 33χρόνη Γερμανίδα αναδείχτηκε καλύτερη ακραία του πρώτου γύρου στη Volleyleague γυναικών και μαζί με τις Μεντάρο, Νογκουέρας ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας που τερμάτισε δεύτερη ξανά, όπως και στην Ευρώπη όπου έφτασε στους «8» του Τσάλεντζ καπ.

Με ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο f/b η Μπρίνκμαν έκανε γνωστό ότι επιστρέφει και πάλι στην «Μπουντεσλίγκα» και στην πρώην ομάδα της, την Μίνστερ, η οποία και αυτή την καλωσόρισε επίσημα μέσα από την ιστοσελίδα της.

«Επιτέλους είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα επιστρέψω παίζοντας στη γερμανική Bundesliga @uscmünster. Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι.»

Η Μπρίνκμαν αποτελεί μια από τις κορυφαίες ξένες που εχουν περάσει από την Ελλάδα, στη Σαντορίνη έκανε πρεμιέρα τη σεζόν 2015-16 οδηγώντας την ομάδα του ηφαιστείου, για πρώτη φορά στην ιστορία της μέχρι τους τελικούς πλεϊ οφ του πρωταθλήματος, όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Το καλοκαίρι του 2016 ενώ ανανέωσε με τον ΑΟ Θήρας αποχώρησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος λόγω εγκυμοσύνης, και επέστρεψε παλι το περυσινό καλοκαίρι όπου έκανε ένα επίσης πολύ καλό και ουσιαστικό πρωτάθλημα.

Πλέον ο ΑΟ Θήρας έχει «αδειάσει» όλες τις θέσεις των ξένων αθλητριών και το άμεσα επόμενο διάστημα αναμένεται να κινηθεί για την αντικατάσταση τους.

21462d0416f55a03e66d7c5722748c68_Generic_63b16.jpg

Με πληροφορίες από το volleynews

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares