Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 11:18

Πανναξιακός ΑΟΝ: Κάλεσμα για τις εκλογές της Κυριακής

Στην κάλπη οδηγείται ο Πανναξιακός ΑΟΝ την Κυριακή 21 Ιουνίου για… καλό σκοπό.

Όπως αποφασίστηκε στην Γενική συνέλευση του σωματείου ο Πανναξιακός ΑΟΝ οδηγείται σε εκλογές ώστε να δημιουργηθεί μία νέα και ισχυρή διοίκηση στο σύλλογο.

Στο ψηφοδέλτιο (τα ονόματα που θα συμμετέχουν θα ανακοινωθούν το Σάββατο) που έχει ήδη σχηματιστεί συμμετέχουν παλαιοί διοικητικοί παράγοντες του σωματείου και νέα φρέσκα πρόσωπα με γνώσεις και όρεξη για προσφορά στο σωματείο.

Στόχος όλων τον υποψηφίων είναι η αναγέννηση των τμημάτων υποδομών αλλά και να κρατηθεί η γυναικεία ομάδα σε υψηλό επίπεδο, να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να διαφημίζει το νησί της Νάξου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ισχυρή διοίκηση σημαίνει διοίκηση εκλεγμένη από μεγάλο πλήθος ψηφοφόρων δίνοντας την εντολή να χτιστεί Δ.Σ. στο σωματείο σε γερές βάσεις.

Όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε Ναξιώτη φίλαθλο την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Παντανάσσης στην Χώρα Νάξου από τις 11:00 έως τις 20:00 και με την ψήφο τους να δώσουν την δύναμη στο νέο Δ.Σ. να εργαστεί σκληρά για την επίτευξη των στόχων του σωματείου.

dfgdfgdf_931a5.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares