Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 17:58

«Φλερτάρουν» με την Α2 ο ΑΜΣ Φιλωτίου και ο Ερμής Σύρου

Ένα «άλμα» στην ιστορία τους είναι έτοιμοι να κάνουν οι πρωταθλητές Κυκλάδων ΑΜΣ Φιλωτίου (γυναίκες) και Ερμής Σύρου (άνδρες), που κέρδισαν τον τίτλο μέσω κλήρωσης. 

Συγκεκριμένα, στην κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία της ΕΟΠΕ την Πέμπτη 25 Ιουνίου οι Κυκλαδίτικες ομάδες συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες ώστε να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της Α2 για τη σεζόν 2020-2021.

Η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. οι κληρώσεις του Ι' ομίλου Β' Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών για την ανάδειξη της ομάδας που θα ανέλθει στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών και Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στην κλήρωση των ανδρών θα συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Σ.Π. Ερμής Σύρου (Τ.Ε. Κυκλάδων), Α.Σ. Άθληση (Τ.Ε. Λέσβου), Α.Σ. Νηρέας (Τ.Ε. Χίου), Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Τ.Ε. Δωδεκανήσων).

Στην κλήρωση των γυναικών θα συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Μ.Σ. Ζευς (Τ.Ε. Κυκλάδων), Γ.Π.Σ. Ερμής (Τ.Ε. Λέσβου), Ροδίων Άθλησις (Τ.Ε. Δωδεκανήσων).

Στις γυναίκες ο Α.Σ. Νηρέας (Τ.Ε. Χίου) και ο Α.Σ.Σ. Αναγέννησης (Τ.Ε. Σάμου) με έγγραφό τους ενημέρωσαν ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στη κλήρωση.

Λόγω των μέτρων προστασίας για τον COVID-19 δεν είναι δυνατή η φυσική παρουσία εκπροσώπων των ομάδων και για το λόγο αυτό η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας gotomeet.me.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares