Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 14:02

Ολοκληρώθηκε το Volleyball Camp του Πανναξιακού ΑΟΝ [pics-vid]

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου το Volleyball Camp του Πανναξιακού ΑΟΝ που συνδιοργανώθηκε από το σωματείο μας και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Το πενθήμερο καμπ πετοσφαίρισης επιμελήθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ κ. Απόστολος Οικονόμου σε συνεργασία με την διεθνή πασαδόρο κ. Όλγα Βεργίδου.

IMG_20200724_110416-1920x1080_237d9.jpg

Οι νεαρές αθλήτριες που συμμετείχαν στο καμπ, για 5 ημέρες είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες ενός έμπειρου προπονητή και να διδαχτούν εκτός από τα “μυστικά” του βόλεϊ, την νοοτροπία που χρειάζεται ένας αθλητής για να πετύχει τους στόχους του.

Ενημερώθηκαν για τις σωστές διατροφικές συνήθειες, και είχαν την ευκαιρία παράλληλα να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν πάντα μέσα από το αγαπημένο τους άθλημα.

Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του δήμου Νάξου “Δημήτρης Περιστεράκης” με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Νάξο και Μικρών Κυκλάδων για την στήριξη του στην διοργάνωση του Volleyball Camp, τις τοπικές επιχειρήσεις για τις χορηγίες και την κάλυψη μέρους των εξόδων, αλλά κυρίως τις νεαρές αθλήτριες που συμμετείχαν καθώς η αγάπη τους για το άθλημα τις πετοσφαίρισης μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Ευχαριστήσουμε την εταιρεία “ΥΦΑΝΤΗΣ – Greece” για την διαρκή και αμέριστη στήριξη της και τον Γενικό διευθυντή κ. Δημήτρη Μανδηλαρά που μέσω των προϊόντων τους ESTI PLANED BASED” ήταν κοντά μας.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες “SPAR Κουτελίερης” και την κάβα “PANTELCO” για την ευγενική χορηγία των εμφιαλωμένων νερών, χυμών και φρούτων” που δόθηκαν στις αθλήτριες κατά την διάρκεια του Camp.

Τέλος, ευχαριστούμε τον διαφημιστή και ιδιοκτήτη της εταιρείας DK Advertising κ. Δημήτρη Καρούση που επιμελήθηκε την προβολή της διοργάνωσης στα ΜΜΕ με ζωντανές συνδέσεις στα τηλεοπτικά κανάλια SKAI, ΕΡΤ3, και EPSILON TV.

IMG_20200723_112238-1920x1080_e048b.jpg

Πηγή: Πανναξιακός ΑΟΝ

Προωθητικό Υλικό:

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares