Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 16:02

Η νεαρή Έλλη Μανάι στον Πανναξιακό... ''θα δούμε'' από την Χαντάβα

“Χαρούμενη που θα έχω προπονητή τον κ. Οικονόμου, όνειρο μου να αγωνίζομαι σε ομάδα υψηλού επιπέδου όπως ο Πανναξιακός” δήλωσε η Έλλη Μανάι, η νεαρή αθλήτρια που συμπληρώνει το ρόστερ της ομάδας της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Είναι η πρώτη ουσιαστικά ακραία του Πανναξιακού ΑΟΝ για τη νέα αγωνιστική περίοδο (σ.σ. να σημειώσουμε εδώ ότι και η νεαρή Μπούρουρα που αποκτήθηκε ως λίμπερο, μπορεί να αγωνιστεί και ως ακραία), με τον Απόστολο Οικονόμου να έχει πλέον στη διάθεσή του δέκα αθλήτριες... Με βάση τις πληροφορίες, οι επόμενες δύο κινήσεις θα είναι ξένες αθλήτριες που θα καλύψουν την θέση της ακραίας, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές (διοίκηση και αθλήτρια) να είναι σε καλό επίπεδο....

Βέβαια, η ανακοίνωση της 21χρονης Κρητικοπούλας, έρχεται την ώρα που κυριαρχούν στο διαδίκτυο οι δηλώσεις της Εύα Χαντάβα - διεθνής ακραία που έμεινε ελεύθερη από τον ΠΑΟΚ και αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας της - και η οποία κάνει αναφορά στο ...φλερτ με τον Πανναξιακό ΑΟΝ, χωρίς όπως σημειώνει να κλείσει καμία πόρτα... Τι αναφέρει στην ιστοσελίδα sdna.gr για την πρόταση από την ομάδα της Νάξου; «Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω και τις δυο ομάδες (σ.σ. Πανναξιακό ΑΟΝ και Παναθηναϊκό) για το γεγονός ότι μου έκαναν πρόταση. Είναι δυο ομάδες που έχουν βλέψεις να πάνε πολύ ψηλά στο πρωτάθλημα, εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να πω ότι δεν κλείνω καμία πόρτα, αλλά προτεραιότητα μου είναι να αγωνιστώ φέτος στο εξωτερικό. Υπήρξαν επαφές και με τους δυο συλλόγους, είναι μεγάλη μου τιμή ότι αναγνωρίζουν την αγωνιστικότητα μου και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα δούμε...».

Μένοντας όμως στα δικά μας, ας δούμε τι αναφέρει ο Πανναξιακός ΑΟΝ, μέσω δελτίου ενημέρωσης για την 21χρονη Ελλη Μανάϊ

“Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Έλλη Μανάϊ για την αγωνιστική σεζόν 2020-21.

Γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 22.5.1999, η Έλλη Μανάϊ έχει ύψος 185cm και θα αγωνίζεται ως Ακραία. Η 21χρονη αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από την ΑΘΛΕΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ το 2013 και έρχεται στη Νάξο να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Καλωσορίζουμε την Έλλη Μανάϊ στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Έλλη Μανάϊ δήλωσε στο paon.gr: “Είμαι χαρούμενη που θα αγωνίζομαι σε ομάδα υψηλού επιπέδου όπως ο Πανναξιακός και θα προπονούμαι με τον κ. Οικονόμου.  Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου δίνεται, και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχει ο σύλλογος“.

welcome-manai_06f19.jpg

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares