Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 19:43

Πανναξιακός ΑΟΝ: Τουρνουά βόλεϊ με ΑΟ Θήρας και Ολυμπιακό στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου

Ο Γιάννης Συμεώνογλου μπορεί αν έφυγε νωρίς από κοντά μας, αλλά για όλους εμάς που τον γνωρίζαμε, εκτός από ένα αγαπητό μέλος της κοινωνίας ήταν επίσης και ένας άνθρωπος με πλούσια δράση στον αθλητισμό.

Ο Γιάννης εκτός από παίκτης του μπάσκετ ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αγωνίστηκαν επί σειρά ετών και στο βολεϊκό τμήμα της ανδρικής ομάδας του Πανναξιακού, όταν η ομάδα της Νάξου κυριαρχούσε στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ, δεν ξεχνά τον Γιάννη Συμεώνογλου και ανακοίνωσε ακόμα ένα τουρνουά στη μνήμη του. Ο λόγος για το τουρνουά πετοσφαίρισης γυναικών που θα γίνει το τριήμερο 25-26-27 Σεπτεμβρίου 2020, στο οποίο επίσης θα συμμετάσχουν ο ΑΟ Θήρας και ο Ολυμπιακός.

Το δελτίο τύπου

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει την διοργάνωση τουρνουά πετοσφαίρισης γυναικών το τριήμερο 25-26-27 Σεπτεμβρίου 2020 στην μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή μας Γιάννη Συμεώνογλου.

Στο τουρνουά εκτός του Οικοδεσπότη ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ, θα συμμετάσχουν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ο Α.Ο. Θήρας.

Λίγο πριν συμπληρωθούν 6 χρόνια από τον απρόσμενο χαμό του Γιάννη Συμεώνογλου, ενός αθλητή που τίμησε την φανέλα του σωματείου μας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ θεωρούμε ως ελάχιστο καθήκον μας να αναγνωρίσουμε την προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού μας δίνοντας στο τουρνουά πετοσφαίρισης το όνομα του και ευελπιστούμε να καθιερώσουμε την ετήσια διοργάνωση αυτή αφιερωμένη στην μνήμη του «δικού μας Γιάννη».

Η διοργάνωση του τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Δημήτριος Περιστεράκης» σε συνεργασία με τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θέσει η πολιτεία εν μέσω της πανδημικής κρίσης του ιού covid-19.

Για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Γραφείο τύπου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares