Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 09:22

Ο Θανάσης Κατσιγιάννης στην τεχνική ηγεσία του ΑΜΣ Φιλωτίου

Ο Θανάσης Κατσιγιάννης θα είναι ο προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Δερμάτη στην τεχνική ηγεσία των τμημάτων βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Ο Λαμιώτης τεχνικός έχει τεράστια εμπειρία τόσο στο κομμάτι των αναπτυξιακών τμημάτων, όσο και σε αυτό των γυναικών.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στην Α1 Εθνική κατηγορία της Κύπρου.

Ο έμπειρος προπονητής θα φθάσει στο νησί της Νάξου σήμερα και από αύριο θα πιάσει δουλειά μαζί με τη διοίκηση της ομάδας της Νάξου και την ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί για το τμήμα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή πετοσφαίρισης Αθανάσιο Κατσιγιάννη. 

Ο κος Κατσιγιάννης διαθέτει μεγάλη προπονητική εμπειρία, αφού κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους της Ελλάδας και της Κύπρου.

Με την άφιξη του νέου μας προπονητή στο νησί, θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον κ. Κατσιγιάννη.

Ο νέος μας προπονητής έχει πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Γιώργο Δερμάτη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι πλέον εργάζεται στον Παναθηναϊκό θα έχει άμεση σύνδεση με το τμήμα βόλεϊ του σωματείου μας.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας καλωσορίζουμε τον κ. Κατσιγιάννη στην οικογένεια του ΑΜΣ Φιλωτίου και του ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή διαμονή στο νησί μας, με πολλές - πολλές επιτυχίες.

Το βιογραφικό του νέου μας προπονητή:  

2020-08-24_1_48437.jpg

PAS NAXOU 350 400 cf532

BETARADES 300X250

XOVOLI 400X400 10e53

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares