Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 21:45

Νίκη και στο δεύτερο φιλικό ο ΑΟ Θήρας

Με δύο στα δύο και χρήσιμα συμπεράσματα για το τεχνικό επιτελείο επιστρέφει στη Σαντορίνη ο ΑΟ Θήρας μετά τα φιλικά παιχνίδια με ΑΕΚ και Πορφύρα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Με νίκη ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε η ομάδα μας στην πρωτεύουσα.

O A.O. Θήρας επικράτησε με 3-1 σετ επί του Πορφύρα στον Πειραιά, σε ματς που τελείωσε πριν λίγη ώρα στο βοηθητικό γήπεδο του “Π. Σαλπέας”.

Ο προπονητής μας Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του και μετά την ολοκλήρωση των δύο φιλικών ματς, έχει μια καλύτερη εικόνα ως προς τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται η ομάδα μετά από σχεδόν ένα μήνα προετοιμασίας.
FILIKO ME PORFIRA 2

Με το σωματείο του Πορφύρα που φέτος αγωνίζεται στον B’ όμιλο της Volleyleague γυναικών, θα συναντηθούμε και πάλι σε δύο εβδομάδες στα “Νομίκεια 2020”.

Η ομάδα σε λίγη ώρα αναχωρεί από το Ελ. Βενιζέλος για τη Σαντορίνη, όπου από τη Δευτέρα θα συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία της.

Επόμενα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια είναι το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Σεπτεμβρίου στο τουρνουά “Γιάννης Συμεώνογλου” που θα διεξαχθεί στη Νάξο, με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον οικοδεσπότη Πανναξιακό.

Τα σετ : 1-3 ( 25-22, 11-25, 20-25,22-25 )

Α.Ο. Θήρας : ( Κώστας Παπαδόπουλος ) : Σάντος, Ντάλκε, Μέλο, Βλαχάκη, Χατζηευστρατιάδου, Εμμανουηλίδου / Αρτακιανού (λ), Γενιτσαρίδη, Παναγιωτίδου, Λάππα, Τσουκαλά, Τσιούχα, Μπάγια, Τζαγκαράκη (λ).

FILIKO ME PORFIRA 1

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares