Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 19:05

Ορφανός: «Βελτιώσαμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας»

Ο Φοίνικας Σύρου ηττήθηκε στο πρώτο από τα δύο φιλικά με τον Ολυμπιακό στην Ερμούπολη το Σάββατο (26/9). Δείτε τι δήλωσαν Γιάννης Ορφανός και Δημήτρης Καζάζης αμέσως μετά την χθεσινή αναμέτρηση.

Δηλώσεις Γιάννη Ορφανού:

Μετά από μια κοινή δυνατή προπόνηση την Παρασκευή, τρίτο φιλικό παιχνίδι για τον Φοίνικα ΟΝΕΧ. Σαφώς βελτιωμένη η ομάδα, έχετε καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα ;

« Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη περίοδο της προετοιμασίας είναι ότι πρέπει αυτά τα φιλικά. Βελτιώσαμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Είδαμε κάποιες αδυναμίες πάλι και τώρα βγάζουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα και θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Έχουμε αρκετές μετά την παράταση της έναρξης του πρωταθλήματος και πιστεύω η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης τόνισε: 

«Σίγουρα έχουμε παίξει κάποια παιχνίδια, αυτά όμως είναι τα πιο δυνατά. Και τη Παρασκευή και σήμερα τα παιχνίδια ήταν  υψηλού βαθμού δυσκολίας και θεωρώ ότι από αυτά τα παιχνίδια βγαίνουν ασφαλέστερα συμπεράσματα για την ομάδα μου. Σιγουρα γι αυτή την περίοδο είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η προετοιμασία που κάνουμε και αυτά που βλέπω με ένα τόσο καλό αντίπαλο όπως είναι ο Φοίνικας με ποιοτικούς παίκτες και καλό σύνολο, θεωρώ ότι θα βγάλουμε ακόμα περισσότερα συμπεράσματα σχετικά με την ετοιμότητά μας».

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares