Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 22:56

ΑΟ Θήρας: Παρουσίαση με υψηλούς προσκεκλημένους στην συν. τύπου

Σε λίγες ώρες ξεκινούν τα ''Νομίκεια 2020'' και ο ΑΟ θήρας με ανακοίνωση του ενημερώνει για την έναρξη που θα γίνει με την συνέντευξη τύπου, όπου εκτός των αθλητών και των προπονητών θα υπάρξει και χαιρετισμός από θεσμικούς παράγοντες του νησιού, αλλά και βραβεύσεις.

Η ανακοίνωση: 
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του αθλητισμού, λίγες μόλις ώρες πριν απο την έναρξη των φετινών 7ων "Νομικείων 2020", ως διοργανωτές της εκδήλωσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα της έναρξής τους.
Η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του Τουρνουά "Νομίκεια 2020" και η Συνέντευξη Τύπου, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 στις 14.15 στην αίθουσα Συνεδρίων του Κλειστού Γυμναστηρίου Θήρας στον Καρτεράδο.
Την εκδήλωση έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν δημοσιογράφοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Σαντορίνης, των Κυκλάδων αλλά και του Αθηναικού Τύπου.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να συμμετάσχουν παίρνοντας τον λόγο, ο Δήμαρχος Θήρας κ. Σιγάλας Αντώνης ή εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής που θα κηρύξει με σύντομη ομιλία του την έναρξη των εργασιών, ο Έπαρχος Θήρας κ. Δαρζέντας Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος "Λούλας και Ευάγγελου Νομικού" (Τελεφερίκ) κ. Μπαίκας Γουλιέλμος και ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ. Αλαφούζος Βασίλης.
Εν συνεχεία το λόγο θα πάρουν οι προπονητές των 4 ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, του "Παναθηναϊκού", του Πανναξιακού" του "Πορφύρα" και του Α.Ο. Θήρας" και ακολούθως, οι 4 αρχηγοί των ομάδων.
Για την υποστήριξή τους θέλουμε και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς του Τουρνουά "Νομίκεια 2020" για τις γενναιόδωρες προσφορές τους που επιβεβαιώνουν και ενισχύουν τις προσπάθειές μας για την καλλιέργεια και ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας.
Για την υποστήριξή τους ευχαριστούμε θερμά τον χρυσό χορηγό της διοργάνωσης, την εταιρεία "SeaJets" και τον ιδιοκτήτη της κ. Μάριο Ηλιόπουλο για τη δωρεάν διάθεση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις των ομάδων προς και απο τη Σαντορίνη, το ξενοδοχείο "Blue Sea" της κ. Μαρίνας Πετίνη - Βασαλάκη που πάντα πρόθυμα υποστηρίζει τις δράσεις μας, την εταιρεία Ever After Days για την δωρεάν παροχή των μετακινήσεων των ομάδων, την εταιρεία Absolute του Γιώργου Μιχαήλ που βρίσκεται πάντοτε δίπλα μας, το ξενοδοχείο"De Sol" του ομίλου "Caldera Collection" καθώς και τον κ. Φιλίτση για την υποστηρικτική προσφορά του.
Αισθανόμενοι την υποχρέωση να τιμήσουμε ιδιαίτερα τον καταλυτικό ρόλο των υποστηρικτών μας στη φετινή διοργάνωση "Νομίκεια 2020" θα απονείμουμε τιμητική πλακέτα στην εταιρεία SEAJETS του κυρίου Μάριου Ηλιόπουλου για τις υπηρεσίες που προσφέρει με σταθερότητα και αξιοπιστία στα νησιά μας, αλλά και προσωπικά στον φίλο πλέον της ομάδας μας κ. Μάριο Ηλιόπουλο, για την άμεση και γενναιόδωρη ανταπόκρισή του στα αιτήματα μας με σκοπό την πραγματοποίηση του Τουρνουά.
Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του Covid19.
Χορηγοί επικοινωνίας της εναρκτήριας εκδήλωσης και των Νομικείων 2020 είναι το VOLCANO TV, o Ρ/Σ Σαντορίνη 106.4 και το site www.neasantorinis.gr
Η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του Τουρνουά "Νομίκεια 2020" και η Συνέντευξη Τύπου, θα μεταδοθούν ζωντανά στο καναλι του Α.Ο. Θήρας στο ΥοuTube: AΟ ΘΗΡΑΣ TV καθώς και απο το VOLCANO T.V.
Τέλος, σας υπενθυμίzουμε οτι λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη μετάδοση του Covid19 υπακούοντας και τηρώντας πάντοτε κατά γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων δημόσιων Αρχών, το Τουρνουά "Νομίκεια 2020" θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία φιλάθλων και οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά στο καναλι του Α.Ο. Θήρας στο ΥοuTube: AΟ ΘΗΡΑΣ TV καθώς και στο VOLCANO T.V.
Ως Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις μας ως συμμετέχοντες, χορηγοί ή υποστηρικτές, κι ευχόμαστε την απρόσκοπτη κι επιτυχημένη διεξαγωγή του Τουρνουά "Νομίκεια 2020" ελπίζοντας σύντομα να συναντηθούμε απο κοντά στις εξέδρες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares