Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 23:26

Ο ΑΟ Θήρας για τα ''Νομίκεια 2020''

Ανακοίνωση για την διοργάνωση ''Νομίκεια 2020'' που διεξήχθη μεταξύ 2 και 3 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη εξέδωσε ο ΑΟ Θήρας,

Επιτυχημένη η ολοκλήρωση των Νομικείων 2020!
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα φετινά Νομίκεια που διοργάνωσε για 7η συνεχή φορά ο Α.Ο. Θήρας.
Νικητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε στον Μεγάλο Τελικό έναντι του Α.Ο. Θήρας με σκορ 3-0, δεύτερος ο Α.Ο. Θήρας, τρίτος ο Πανναξιακός ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Πορφύρας.
Στο παιχνίδι του τελικού, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε καλά προετοιμασμένος και χωρίς απουσίες, ενώ ο Α.Ο. Θήρας εμφανίστηκε με απόφαση του προπονητή του Κώστα Παπαδόπουλου να επιλέγει να δοκιμάσει το σύνολο του ρόστερ του, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις αθλήτριες να δείξουν τις δυνάμεις τους εν όψει της έναρξης του φετινού Πρωταθλήματος.
Με την ολοκλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκε η λιτή τελετή λήξης και οι απονομές των μεταλλίων στις αθλήτριες που συμμετείχαν, με τον πρόεδρο του Ιδρύματος "Λούλας και Ευάγγελου Νομικού" κ. Γουλιέλμο Μπάικα να απομένει τα μετάλλια στις αθλήτριες του Πορφύρα, το μέλος του Δ.Σ. του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ. Λουκά Κατρή να απονέμει τα μετάλλια στις αθλήτριες του Πανναξιακού, τον Έπαρχο Θήρας κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα να απονέμει τα μετάλλια στις αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας και, τέλος, τον στυλοβάτη, βασικό υποστηρικτή και χορηγό του Α.Ο. Θήρας κ. Σπύρο Πατηνιώτη, να απονέμει τα μετάλλια στις αθλήτριες του Παναθηναϊκού.
Το μετάλλιο της σημαντικής διάκρισης της M.V.P. , της πολυτιμότερης αθλήτριας του αγώνα που αναδείχθηκε με την ψήφο των 4 προπονητών των ομάδων που συμμετείχαν στα "Νομίκεια 2020" , απένειμε στην Σοφία Κοσμά αρχηγό του Παναθηναϊκού η κ. Σοφία Κίτσου, πρώην αθλήτρια και η ίδια του βόλεϊ και μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας μας.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας ως διοργανωτής του Τουρνουά, ευχαριστεί εκ νέου θερμά τον συνδιοργανωτή του, "Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.)" και τον Δήμο Θήρας που υπο την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση, καθώς και όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές των "Νομικείων" για τη μεγάλη βοήθειά τους, όπως επίσης και τον κ. Κίμωνα Πατηνιώτη της εταιρείας Santorini Photography, για την πρωτοβουλία του να φωτογραφίσει το σύνολο των αγώνων.
Σας ευχαριστούμε όλους απο καρδιάς για τη βοήθεια και υποστήριξή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τα "Νομίκεια 2021" στις γεμάτες απο φιλάθλους εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου του νησιού μας!
Εκ του ΔΣ
ΑΟ Θηρας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares