Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 18:58

Πρεμιέρα στη Λαμία για τον ΑΟ Θήρας

Με υψηλούς στόχους και όνειρα ξεκινάει η σεζόν για τον Α.Ο. Θήρας, που φέτος αγωνίζεται για 7η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία κατηγορία.

Του Αντώνη Κοραή

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν το Σάββατο (10/9, 18:00), με εκτός έδρας ματς στη Λαμία, απέναντι στo νεοφώτιστο τοπικό σύλλογο.

Η ομάδα της Σαντορίνης στο περσινό πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην δεύτερη θέση, ενώ είχε περάσει και στο Final Four του κυπέλλου που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Εξαιρετική ήταν και η παρουσία της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, καθώς στην τρίτη της συμμετοχή σε διοργάνωση της CEV, αποκλείστηκε από τον ημιτελικό του Challenge Cup, μετά την ήττα στο χρυσό σετ από την κυπελλούχο Γερμανίας Dresdner.

Στο τιμόνι της ομάδας τη φετινή χρονιά θα βρίσκεται o Κώστας Παπαδόπουλος, που επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δύο σεζόν στη γειτονική Ιταλία.
Παρέμειναν οι διεθνείς Αρτακιανού, Εμμανουηλίδου, Χατζηευστρατιάδου, όπως και οι Γενιτσαρίδη, Παναγιωτίδου.
Ήρθαν οι Βλαχάκη, Μέλο, Σάντος, Ντάλκε, Λάππα, Τσουκαλά, Τσιούχα και Τζαγκαράκη. Το ρόστερ συμπληρώνει η Τζένη Μπάγια που προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.

ΚΕΝΤΡΟ

Από την άλλη η Λαμία την περσινή σεζόν βρισκόταν στην τρίτη θέση της Pre League τη στιγμή της διακοπής, αλλά πήρε τη wild card από την Ε.Ο.ΠΕ. και έτσι στην 7η χρονιά της ιστορίας της θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Volleyleague Γυναικών.

Στον πάγκο παρέμεινε για 7η συνεχή χρονιά ο Ηλίας Αγγέλης, έγιναν αρκετές προσθήκες Ελληνίδων και ξένων αθλητριών, ενώ ο Α.Ο.Θ. θα συναντήσει και τις Καλανταρίδου, Κούση, Βενέτη, Τσομπανίδου που έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ομάδα του ηφαιστείου.

ΛΑΜΙΑ

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο “Χαλκιοπούλειο” και έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 18:00.

Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από το Star Κεντρικής Ελλάδας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το Cosmote Tv στη θέση 664 ή από την ιστοσελίδα του καναλιού στο διαδίκτυο.

Για την πρεμιέρα της φετινής Volleyleague Γυναικών θα διεξαχθούν το Σάββατο 10/9 οι εξής αναμετρήσεις :

Α΄ όμιλος 

19:00 Ηλυσιακός - Μαρκόπουλο

19:00 Άρης - Παναθηναϊκός 

Ρεπό : Αμαζόνες

Β΄ όμιλος

18:30 Αίαντας Ευόσμου - Α.Ε.Κ.

19:00 Θέτιδα Βούλας - Ολυμπιακός

20:00 Πορφύρας - Π.Α.Ο.Κ.

Ρεπό : Πανναξιακός

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares