Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 22:51

ΑΟ Θήρας: Επιτυχημένα και χρήσιμα φιλικά με το Αιγάλεω

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες αλλά και η φιλοξενία της ομάδας βόλεϊ του "Αιγάλεω Α.Ο." στη Σαντορίνη το διήμερο 16 και 17 Οκτωβρίου 2020, απο τον Α.Ο. Θήρας, ο οποίος προσκάλεσε την αντίπαλη ομάδα στο νησί μας με την ευκαιρία του ρεπό απο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και των δύο ομάδων προκειμένου να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην έναρξη της φετινής αγωνιστικής.

Ο Α.Ο. Θήρας ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση του "Αιγάλεω Α.Ο." για την ευγενική της χειρονομία να απονείμει στην ομάδα της Σαντορίνης ευχαριστήρια πλακέτα για την πρόσκληση που της απεύθυνε και την φιλοξενία που της παρείχε στο πλαίσιο των φιλικών τους αγώνων.

Την πλακέτα παρέδωσε πριν την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του "Αιγάλεω Α.Ο. " Παντελής Βλάχος στον Αντιπρόεδρο του Α.Ο. Θήρας Ανδρέα Πατηνιώτη, ο οποίος παραλαμβάνοντάς την ευχαρίστησε τη Διοίκηση της φιλοξενούμενης ομάδας για την άμεση θετική ανταπόκρισή της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στη φετινή της πορεία στην Pre League.

p1 8967

Οι δύο φιλικοί αγώνες ήταν πολύ χρήσιμοι και για τις δύο ομάδες που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλες τους τις αθλήτριες στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τους αγώνες να λήγουν ο πρώτος με σκορ 3-1 υπέρ του Α.Ο. Θήρας και ο δεύτερος 2-3 υπέρ του Αιγάλεω Α.Ο.

ao thiras

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται για μια ακόμη φορά στην εταιρεία Seajets και στον πρόεδρο του Δ.Σ. και διευθύνοντα σύμβουλό της Μάριο Ηλιόπουλο για τη δωρεάν διάθεση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων πρός και απο την Σαντορίνη στον Πειραιά, καθώς και το ξενοδοχείο Volcano View για τη φιλοξενία της ομάδας "Αιγάλεω Α.Ο."

p4 5636

Ο Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί θερμά το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. για την πάντα πρόθυμη συνεργασία του καθώς και όλους όσους βοήθησαν για την άψογη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.

Του Αντώνη Κοραή

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares