Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 16:13

Εντυπωσιάζει το φετινό προμόσιον του ΑΟ Θήρας

Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει φέτος στο προμόσιον των χορηγών και της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Θήρας.

Μία εκπληκτική δουλειά από τους Σπυριδούλα Σιγάλα, Γιώργο Μιχαήλ, και Κίμων Πατηνιώτη, που συνεργάστηκαν άψογα με το τελικό αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην φωτογράφιση που έγινε το σαββατοκύριακο βρέθηκαν ορισμένοι από τους πολλούς μεγάλους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας και φωτογραφήθηκαν.

Τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί η δουλειά

Η ανακοίνωση:

Α.Ο. Θήρας : κάθε χρόνο πιο εντυπωσιακά!

Κάθε χρόνο και δυναμικότερα εκφράζει την παρουσία και τη φρεσκάδα του του ο Α.Ο. Θήρας, φτιάχνοντας τη διάθεση και εμπνέοντας τις αθλήτριές του αλλά και τον κόσμο του!

Φέτος, δυναμικότερα απο κάθε προηγούμενη χρονιά της πολυετούς συνεργασίας μας, ο φίλος και φωτογράφος της ομάδας μας Κίμωνας Πατηνιώτης φωτογράφισε τις αθλήτριές μας πιο κεφάτες και άνετες παρά ποτέ, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό φωτογραφικό υλικό.

Ο Κίμωνας, ξεπερνώντας τα γνώριμα αθλητικά "καρέ" και αφήνοντας τη φαντασία του να λειτουργήσει δημιουργικά, μας παρουσιάζει μια ανανεωμένη εικόνα όχι μόνο των αθλητριών της ομάδας μας, αλλά τόσο του προπονητικού επιτελείου όσο και πολλών χορηγών της ομάδας μας, σε μια σειρά φωτογραφιών που δημιουργούν δυνατές εντυπώσεις και που θα σας παρουσιάσουμε σύντομα!

Κίμωνα Πατηνιώτη σε ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σου που μας κάνει να κοιτάμε ακόμη πιο ψηλά αλλά και με χαμόγελο!

Εκ του ΔΣ

ΑΟ Θήρας.

ΑΡΤΑΚΙΑΝΟΥ ΑΦΙΣΑ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares