Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 15:55

Φοίνικας Σύρου: Ανακοίνωση για την έναρξη του πρωταθλήματος

Στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος της Volley League 2020-2021 θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οι αγώνες –ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ – θα γίνονται χωρίς φιλάθλους, μέχρι την έκδοση νεότερης υπουργικής απόφασης.

Βάση των αγωνιστικών υγειονομικών πρωτοκόλλων επιτρέπετε η είσοδος στο απαραίτητο τεχνικό και αθλητικό προσωπικό σε μέλη του ΔΣ του γηπεδούχου και του φιλοξενούμενου ΤΑΑ, στις διοικήσεις των ομάδων καθώς και περιορισμένου αριθμού χορηγών της γηπεδούχου ομάδας, τηρώντας πάντα τις υγειονομικές οδηγίες.

Για το λόγο αυτό ο οργανωτικός φορέας ΕΣΑΠ σε συνεργασία με τα ΤΑΑ όταν δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα θα φροντίζει για την προβολή μέσω Live Streaming.

Η προβολή του αγώνα πρεμιέρας του πρωταθλήματος μεταξύ των: ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ – Φίλιππου Βέροιας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 25/10/2020 στις 16:00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι της Volley League στο YouTube.

Ως ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ θέλουμε με κάθε τρόπο να διατηρήσουμε την επικοινωνία και τους δεσμούς που έχουμε αναπτύξει με τους φιλάθλους μας.

Προς το παρόν θα απολαύσουμε τις στιγμές της ομάδας μας μέσω του internet, με την ευχή σύντομα να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στο γήπεδο!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares