Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2020 13:50

ΑΟ Θήρας: Όχι μόνο εφικτή, αλλά απαραίτητη συνέχιση του πρωταθλήματος

Τις θέσεις και και τις προτάσεις του Α.Ο. Θήρας, όπως αυτές υποβλήθηκαν στην Ε.Ο.ΠΕ. και κοινοποιήθηκαν στην ΓΓΑ δημοσιοποίησε ο σύλλογος από τη Σαντορίνη.

Ο ΑΟ Θήρας τάσσεται υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος της volley league γυναικών, τεκμηριώνοντας αυτή την άποψη με την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΘΕΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ VOLLEYLEAGUE
Αγαπητοί κύριοι σας υποβάλουμε τις θέσεις και προτάσεις του ΑΟ Θήρας αναφορικά με την συνέχιση της volley league γυναικών 2020 2021: 

  • Τα πρωτόκολλα που εφαρμόστηκαν στην Volleyleague γυναικών μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω γενικού lockdown κρίνονται τόσο από εμάς, όσο και την μεγάλη πλειοψηφία των ομάδων, ικανοποιητικά και αποτελεσματικά.
  • Οι μόνες ομάδες  αθλημάτων σάλας που παρατηρήθηκαν θετικά τεστ Sars-CoV-2, είναι αυτές των ομάδων καλαθοσφαίρισης που είχαν μετακίνηση εκτός Ελλάδας, όπως επίσης και λιγοστές περιπτώσεις σε περιοχές με εξαιρετικά επιβαρυμένο επιδημιολογικό στάτους. Ας σημειωθεί ότι μέχρι την 6/11, συμπτωματικά ή όχι,  δεν υπήρξαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις θετικών διαγνώσεων για αθλήτριες και προσωπικό των ομάδων της Volleyleague Γυναικών.
  • Έχουμε σαν δεδομένο την εκπεφρασμένη βούληση όλων των διεθνών αθλητριών για συνέχιση της λίγκας (και φυσικά και των προπονήσεων) με την τήρηση των πρωτοκόλλων.
  • Συμφωνούμε, και ευθυγραμμιζόμαστε με το πνεύμα της από 3/11 ανακοίνωσης της Ε.Ο.ΠΕ. για τις καταστροφικές (αγωνιστικές, και οικονομικές) συνέπειες του lockdown στην Volleyleague Γυναικών. Εκτιμούμε δε ότι στο πνεύμα της νέας Κ.Υ.Α. που εκδόθηκε χθες, είναι απολύτως εφικτό να υπάρξει από πλευράς Ε.Ο.ΠΕ. πλήρης, κατά το δυνατόν, πρόταση για δέσμη μέτρων κάτω από τις οποίες η συνέχιση της αγωνιστικής δραστηριότητας των σωματείων της Volleyleague Γυναικών μπορεί να επιτευχθεί με ασφάλεια.
  • Επιγραμματικά, πιστεύουμε ότι η συνέχιση της Volleyleague με την τήρηση των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι όχι μόνο εφικτή, αλλά και απαραίτητη για να μην προκληθούν μη αναστρέψιμες βλάβες στο άθλημα, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Επιμέλεια: Αντώνης Κοραής

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares