Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 19:31

ΕΣΑΠ: Ικανοποίηση των διοικήσεων των Τ.Α.Α. και των αθλητών για το άνοιγμα των προπονήσεων

Σε συνέχεια της έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.) που επιτρέπει το άνοιγμα των γυμναστηρίων για προπονήσεις των οκτώ ομάδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Volley League, η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως ήδη έχει ενημερώσει τα εμπλεκόμενα Τ.Α.Α. σχετικά με το πλάνο δράσης σύμφωνα με το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει εβδομαδιαία covid-19 τεστ σε όλους τους αθλητές και το προσωπικό των ομάδων.

Αναλυτικά οι υποχρεώσεις των ομάδων σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο θα σταλούν σε όλα τα Τ.Α.Α. το αργότερο μέχρι το πρωί της Δευτέρας 14/12.

Η Ε.Σ.Α.Π. σε συνεργασία με τα Τ.Α.Α. έργαζεται πυρετωδώς ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις όλων των ομάδων χωρίς προβλήματα.
Αυτή τη στιγμή προέχει η επιστροφή όλων των αθλητών των ομάδων και η έναρξη της προετοιμασίας τους σε κανονικούς ρυθμούς.
Η ΕΣΑΠ δεν εφησυχάζει με το άνοιγμα των προπονήσεων και ήδη εργάζεται για να θέσει την κατάλληλη στιγμή το αίτημα για διεξαγωγή αγώνων στη Volley League σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με τη λογική που υπάρχει στους αγώνες της Super League και της Basket League πάντα σε συνεργασία με την αθλητική ηγεσία και τους υγειονομικούς φορείς της χώρας.
Η Ε.Σ.Α.Π. για άλλη μία φορά αισθάνεται την υποχρέωση να μεταφέρει την ικανοποίηση των διοικήσεων των Τ.Α.Α. και των αθλητών και να ευχαριστήσει την αθλητική ηγεσία και τον Ε.Ο.Δ.Υ. για την απόφαση επιστροφής στις προπονήσεις κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς την κανονικότητα και διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

LIFT.TEK

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares