Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 15:56

Στις 28 Δεκεμβρίου κρίνεται το μέλλον της Volley League Γυναικών

Συνεχίζεται η αβεβαιότητα στη Volley League Γυναικών, αφού παρά το γεγονός ότι είχε προαποφασιστεί και χθες περιμέναμε την οριστική απόφαση των σωματείων, τελικά παρουσιάστηκε αλλαγή στάσης από τρεις συλλόγους, που ουσιαστικά παρέβησαν τα συμφωνηθέντα.

Όλα αυτά έγιναν χθες στην τελευταία τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των 14 ομάδων με τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. , Γιώργο Καραμπέτσο, όπου ενώ είχε αποφασιστεί να ληφθεί  οριστική απόφαση για τη στάση που θα κρατήσουν οι ομάδες, αναφορικά με το μέλλον του αθλήματος, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν και πλέον όλα θα κριθούν στις 28 Δεκεμβρίου.

Στις 28/12, οι σύλλογοι θα απαιτήσουν άμεσες λύσεις με ημερομηνίες έναρξης προπονήσεων και αγώνων ή οριστική ματαίωση του πρωταθλήματος.

Με κακούς χειρισμούς όσων ορίζουν τα κέντρα αποφάσεων, σύλλογοι και οι αθλητές παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αβέβαιο περιβάλλον που έχει διαμορφώσει ο κορονοϊός.

Όσο αφορά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη, η συντριπτική πλειοψηφία των 11 ομάδων από τις 14, ψήφισε την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος αν δεν ξεκινήσει έγκαιρα, καθώς οι 18-19 αγωνιστικές που εκκρεμούν για την ολοκλήρωσή του θεωρείται βέβαιο ότι είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 18 Απριλίου.

Στην τελευταία όμως τηλεδιάσκεψη υπήρξαν και 3 ομάδες που αναίρεσαν τον εαυτό τους και συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός το Μαρκόπουλο και οι Αμαζόνες, ζητώντας να δοθεί παράταση στη λήψη οριστικής απόφασης για διακοπή!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares