Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 14:11

Οικονόμου αντί Δερμάτη στον Παναθηναϊκό

Την ώρα που όλοι κοιτάζουν προς την σημερινή σύσκεψη που θα κρίνει το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών, ο Παναθηναϊκός - από τις ομάδες που επιμένουν στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος - προχωρά σε αλλαγή προπονητή και με σημείο αναφοράς την αποχώρηση της διεθνούς ακραίας Σοφίας Κοσμά.

Οπως είναι γνωστό η Κοσμά πήρε το δρόμο για την Ελβετία και η διοίκηση του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήρθε σε λύση συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή Γιώργο Δερμάτη...

Το γιατί; το γνωρίζουν καλύτερα οι διοικούντες... Και βέβαια έχουμε άμεση διαδοχή όπως διαβάζουμε στην σελίδα volleyplanet.gr .... Και έχει σχέση με τη Νάξο.... Τα “πράσινα” προβάρει λίγο πριν την έλευση του νεου έτους ο Απόστολος Οικονόμου, που θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Δερμάτη στον Παναθηναϊκό, που όπως γράψαμε είναι θέμα ώρών να αντικρύσει την πόρτα εξόδου από το “τριφύλλι”.

Ο 38χρονος Λαρισαίος πρώην τεχνικός του Πανναξιακού, που μετάτο lockdown της Volleyleague γυναικών “αποχαιρέτησε” το νησί και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, θα βρεθεί ξανά μετά 6 χρόνια στην Αθήνα, όπου κατά το παρελθόν ως προπονητής της ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας τη σεζόν 2011-2012 και το Super Cup το 2013.

Επίσης συνεργάστηκε με τον ΑΟ Θήρας, γράφοντας ιστορία το 2016 στο βόλεϊ της Σαντορίνης, με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Τέλος στη διεθνή του καριέρα διετέλεσε για 2 σεζόν προπονητής του Φινλανδικής OR.PO. με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Φινλανδίας τη σεζόν 2018-19, ενώ τη σεζόν 2017-18 τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος Φινλανδίας. Παλιότερα είχε έναν χρόνο θητεία και στον πάγκο της κυπριακής ΑΕΚ Λάρνακας.

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares