Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012 22:11

Εύκολα ο Φοίνικας τον Ήφαιστο

volley gynaikon-ifaistos-finikas-24-3-2012-1

Εύκολη νίκη Φοίνικα Σύρου στο βόλεϊ γυναικών απέναντι στο Ήφαιστο Σαντορίνης στο ΔΑΠΠΟΣ

Ένα εύκολο Σαββατόβραδο χθες 24/03/2012 στις 20:00 πέρασε ο Φοίνικας Σύρου στο Βόλεϊ Γυναικών νικώντας με 0 - 3 Σετ μέσα στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στην Σαντορίνη την ομάδα του Ήφαιστου στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης της Τ.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Ε.Ο.ΠΕ) και στέφθηκε και τυπικά Πρωταθλήτρια Κυκλάδων 2011-12.

Οι Γυναίκες του Φοίνικα Σύρου έπρεπε να κερδίσουν φυσικά το παιχνίδι και να μην χάσουν κανένα Σετ από τον Ήφαιστο για να μην κινδυνεύει από τον αντίπαλο της Νεώριου Σύρου στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος αφού είχαν χάσει την περασμένη εβδομάδα στο Κλειστό του "Δημήτριου Βικέλα" σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 3 - 2 Σετ.

Στο παιχνίδι η ομάδα του Ήφαιστου δεν κατάφερε σε κανένα από τα 3 Σετ να μπει ουσιαστικά μέσα στο παιχνίδι και ο Φοίνικας παίζοντας απλό βόλεϊ κατάφερε να πάρει το 1ο Σετ με 11 - 25 κάνοντας το 0 - 1.

Στο 2ο Σετ τα πράγματα έγιναν ακόμα ποιό απλά για τα κορίτσια του Φοίνικα αφού δεν υπήρχε καμιά αντίσταση από τις αντίπαλες της ούτε σε άμυνα και επίθεση και πήραν ακόμα ποιό εύκολα το 2ο τους Σετ με 6 - 25 κάνοντας το 0 - 2.

William Hill Sports

Στο 3ο Σετ φάνηκε λίγο να ανεβάζει στροφές η ομάδα του Ήφαιστου αλλά δεν ήταν αρκετό για να χτυπήσει το ώριμο παιχνίδι του Φοίνικα Σύρου το οποίο κέρδισε με 16 - 25 και πήρε την πολύτιμη νίκη αυτή με 0 - 3 Σετ.

Έτσι η ομάδα από το νησί της Σύρου έκλεισε με το καλύτερο τρόπο την χρονιά της σε αυτήν την σειρά των παιχνιδιών της στο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Κυκλάδων Γυναικών.

Το παιχνίδι το παρακολούθησαν 80 περίπου θεατές που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ και χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

(ΣΕΤ 1ο - "11 - 25". ΣΕΤ 2ο - "06 -25", ΣΕΤ 3ο - "16 - 25")

 volley gynaikon-ifaistos-finikas-24-3-2012-2

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.:(ΚΕΛΜΑΕΡ ΣΠΥΡΟΣ)

ΜΕΝΤΑ Σ, ΧΑΛΑΡΗ, ΠΡΕΚΑ Κ,  ΣΥΝΟΛΑΚΗ Ε, ΣΥΝΟΛΑΚΗ Ρ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ, ΦΥΤΡΟΥ E (C), ΚΑΚΡΙΔΩΝΗ Α, ΤΣΟΤΡΑ, ΚΑΦΟΥΡΟΥ, ΠΡΕΚΑ Κ .

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ.:

 ΨΥΛΛΙΔΗ Μ, ΡΟΥΣΣΟΥ Μ, ΚΑΛΟΞΥΛΟΥ Ι, ΤΣΑΠΑΛΑ Ε, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Μ, ΠΡΙΝΤΕΖΗ Φ,ΜΟΥΣΤΑΚΑ Α,

ΡΟΥΣΣΟΥ Γ, ΚΑΜΠΑΞΗ Β, ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ Μ, ΝΟΜΙΚΟΥ Μ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.: ΠΑΤΗΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΠΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares