Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 19:29

Πέρασαν από τεστ και πατάνε παρκέ τα κορίτσια του ΑΟ Θήρας

Του Αντώνη Κοραή

Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2020, όταν ο Α.Ο. Θήρας επικρατούσε με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική στο κλειστό του Αγίου Θωμά και συνέχιζε αήττητος στον A΄ όμιλο της Volley League γυναικών.

Αυτό ήταν το τελευταίο επίσημο ματς της ομάδας, ενώ λίγο αργότερα σταμάτησαν και οι προπονήσεις λόγω της επιδημιολογικής καταστάσης της χώρας, ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης που δέχτηκε την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Μετά από πολλές επιστολές, τηλεδιασκέψεις και πιέσεις στην αθλητική ηγεσία του τόπου, ανήμερα των Χριστουγέννων, εκδόθηκε Κοινή Υπουργική απόφαση που αναφέρει πως από την 1η Ιανουαρίου οι ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και πάλι τις αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε να προπονηθούν.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα πλέον είναι ακόμα πιο αυστηρά και οι αθλήτριες με το τεχνικό τιμ του Α.Ο. Θήρας υποβλήθηκαν στο απαραίτητο τεστ Covid-19, ώστε να μπορούν να μπουν και πάλι στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού και να ξεκινήσουν οι προπονήσεις μετά από σχεδόν δύο μήνες.

Η πλειοψηφία των αθλητριών βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να περιμένει τις επόμενες ώρες την Ραϊμαριέλι Σάντος, που πέρασε τις γιορτές στην πατρίδα της το Πουέρτο Ρίκο, αλλά και την έτερη πασαδόρο Άννα Τσουκαλά.

Μοναδική “απώλεια” για την ομάδα της Σαντορίνης από την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Ελληνικό βόλεϊ το τελευταίο δίμηνο ήταν η Μαρία Γενιτσαρίδη.

Η ταλαντούχα Κρητικιά ακραία δέχτηκε την πρόταση που είχε κατά τη διάρκεια της διακοπής στη χώρα μας και για το υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Suhl στην 1η κατηγορία της Γερμανίας. 

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι τη ομάδας, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή, αναμένουν τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν στα θέματα μεταγραφών και όχι μόνο και ανάλογα με τα δεδομένα που θα προκύψουν θα δουν πως θα κινηθούν το επόμενο διάστημα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares