Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 15:42

O Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, Επίσημος Υποστηρικτής της Volley League

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται διαχρονικά και σταθερά στο πλευρό των αθλητών. Ως ένα ακόμη δείγμα της έμπρακτης στήριξης του αθλητισμού, η ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών εταιρεία μέλος του Ομίλου, γίνεται ο Επίσημος Υποστηρικτής της Volley League για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

Στο πλαίσιο της χορηγίας, παρέχει εξειδικευμένες διαγνωστικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των επαγγελματιών αθλητών.
Επιπλέον, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, για την ασφαλέστερη δυνατή διεξαγωγή των αγώνων, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αναλαμβάνει τα μοριακά τεστ Covid καθώς και τα τεστ αντιγόνων, για τις 8 ομάδες της Volley League, εντός των ιδιόκτητων πιστοποιημένων εργαστηρίων του Ομίλου και με βάση τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Η χορηγική συνεργασία περιλαμβάνει ακόμη αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο για όλους τους παίκτες κατά την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, επισκέψεις σε ορθοπαιδικούς, απεικονιστικές εξετάσεις και κάλυψη κάθε πρόσθετης ιατρικής ανάγκης.

Προσφέρονται δεκάδες εξετάσεις, ειδικά σχεδιασμένες για τους βολεϊμπολίστες, οι οποίοι θα μπορούν να εξετάζονται στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών και στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας, κατόπιν παραπομπής από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τους.

Όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργούνται στα πιστοποιημένα και πλήρως αυτοματοποιημένα εργαστήρια του Ομίλου και οι ακτινοδιαγνωστικές στα υπερσύγχρονα μηχανήματα ακριβείας τα οποία καλύπτουν κάθε διαγνωστική ανάγκη.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ καλύπτει και τα μέλη των ακαδημιών Volleyπροσχολικής και σχολικής ηλικίας, με προνομιακά πακέτα εξετάσεων κατά την έναρξη της αθλητικής περιόδου.

Η τέταρτη δεκαετία σηματοδοτεί για τον Όμιλο την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares