Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 16:01

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Καραμπέτσος αποφασίζει αλά Σαντάμ Χουσεΐν

Η απόφαση επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης της Volleyleague Γυναικών έφερε ποικίλες αντιδράσεις μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού, ο οποίος μέσω καυστικής ανακοίνωσης βάλλει κατά του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου τον οποίο χαρακτηρίζουν ακόμα και ''Σαντάμ Χουσεϊν''.

Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ υπεύθυνο αλλοίωσης του πρωταθλήματος ενώ καλούν τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να τηρήσει την ισονομία.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Τον ταλαίπωρο Ελληνικό Ερασιτεχνικό Αθλητισμό, η Πολιτεία αφού πλέον δεν τον χρηματοδοτεί, δεν τον προβάλλει τηλεοπτικά, δεν ασχολείται με την ανάπτυξη του, δεν ελέγχει την κίνηση μαύρου και αφορολόγητου χρήματος, θα όφειλε τουλάχιστον να τον επιτηρεί για να διαφυλάσσει την ισονομία.

Και η ισονομία κύριε Αυγενάκη είναι ότι ενάντια στις προτάσεις των λοιμοξιολόγων, που η Κυβέρνηση σας και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει ως απόλυτο μπούσουλα στη διαχείριση της πανδημίας, κάποιοι στη ζούλα- όπως λέμε στο λιμάνι- σας πιέζουν να ανοίξετε ένα και μόνο ερασιτεχνικό ομαδικό άθλημα, το γυναικείο βόλεϊ!

Μάλιστα αυτοί οι κάποιοι, σφύριζαν αδιάφορα, όταν σε όλη την Ευρώπη κανένα πρωτάθλημα βόλεϊ δε διεκόπη λόγω της πανδημίας!

Και σας πιέζουν ξαφνικά να το ανοίξετε, μετά από 3 μήνες απραξίας, την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα των μεταγραφών, κλείνοντας το μάτι, σε όσους είχαν υποσχεθεί, παρασκηνιακά, τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Σας ενημέρωσαν, ως όφειλαν, ότι το 90% των ομάδων εδρεύουν σε κόκκινες περιοχές Covid-19 και ότι οι μισές ομάδες έχουν αφήσει τις αθλήτριες τους να φύγουν, για να παίξουν βόλεϊ, σε χώρες που σέβονται τον αθλητισμό και τον οργανώνουν με δικαιοσύνη;

Σημαιοφόρος της αλλοίωσης του πρωταθλήματος είναι ο κύριος Καραμπέτσος, Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Ε, που διοργανώνει το πρωτάθλημα της volley league, χωρίς να πληρώνει ούτε καν τους διαιτητές και όμως αποφασίζει αλά Σαντάμ Χουσεΐν για αυτό.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που ήταν κάθετα αντίθετος στην έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμη και όταν η πανδημία δεν ήταν σε έξαρση.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που ανέβαλε το διήμερο final 4 του Κύπελλο Ανδρών πέρυσι, επειδή είχαν αποκλειστεί τα φιλαράκια του!

Και είναι ο ίδιος άνθρωπος που τώρα ετοιμάζεται να απονείμει το τρόπαιο του δικού του Πρωταθλήματος.

Ενός πρωταθλήματος που πλέον δε θα λέγεται Volley League, αλλά Καραμπέτσειο.

Κύριε Αυγενάκη τώρα ξέρεις την αλήθεια!

Μη γίνεις συνένοχος στην αλλοίωση του Πρωταθλήματος!

ΥΓ1. Υπουργέ, τη δόξα Καραμπέτσου τη ζηλεύουν και άλλοι μάγειρες του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, που έχουν υποσχεθεί τα δικά τους Πρωταθλήματα….

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares