Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 11:14

Έξι αθλητές της Κηφισιάς με κορονοϊό, αναβολή του αγώνα με ΠΑΟΚ

Η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα για την 7η αγωνιστική της Volley league μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Κηφισιάς.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 18:00. Η ομάδα των Βορείων Προαστείων έχει πληγεί από την Πανδημία του κορωνοϊού, καθώς μετρά ήδη έξι αθλητές που νοσούν από τον ιό. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ήρθαν να προστεθούν ακόμη ήδη δύο κρούσματα και να αυξήσουν τον αριθμό στους έξι.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

"Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Π.Α.Ο.Κ.- Α.Ο.Π. Κηφισιά για την 7η αγωνιστική της Volley League που ήταν προγραμματισμένος να γίνει Τετάρτη 3/2, 18:00 (Live Streaming Volley League).

Η απόφαση λήφθηκε επειδή ήδη η Κηφισιά είχε δύο κρούσματα το προηγούμενο 48ωρο ανεβάζοντας συνολικά σε 6 του αθλητές που βρίσκονταν σε καραντίνα. Σήμερα το πρωί (2/2) πέρασαν covid-19 τεστ οι τρεις αθλητές που βρίσκονταν σε καραντίνα από την προηγούμενη εβδομάδα και ένας από αυτούς βρέθηκε και πάλι θετικός συμπληρώνοντας τα τρία απαιτούμενα πριν από την αναμέτρηση".

Το πρόγραμμα της 7ης, 8ης και 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League

Πηγή: Κοινή Γνώμη 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares