Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 17:10

Θάνος Μαρούλης: Τελείως διαφορετική από τις άλλες χρονιές η εικόνα του Φοίνικα

Για την επιστροφή του στο Ελληνικό πρωτάθλημα για λογιαριασμό του Φοίνικα Σύρου ONEX μίλησε ο Θάνος Μαρούλης.

Ο Έλληνας πασαδόρος σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο νησί. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για εμένα, όχι όσο αφορά το Φοίνικα, αλλά… το να φύγω στη μέση της χρονιάς από τη Χαμαπίλ, τη στιγμή που η ομάδα είχε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.Όμως η προσέγγιση των ανθρώπων του Φοίνικα ΟΝΕΧ και η προοπτική της φετινής δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς, ήταν τα κίνητρα ώστε να επιστρέψω στην ομάδα και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του.

Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του Φοίνικα μέχρι στιγμής. Η ομάδα δείχνει να είναι δυναμική και τελείως διαφορετική από τις άλλες χρονιές. Παίζει όμορφο βόλεϊ και είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Το γεγονός πως ο σύλλογος είναι αήττητος και παρόλα αυτά ενισχύεται μεταγραφικά… λέει πολλά».

Ποιοι όμως είναι οι στόχοι και οι προσδοκίες του Θάνου Μαρούλη κατά την… επιστροφή του;

«Οι στόχοι και οι προσδοκίες για τη φετινή χρονιά είναι υψηλοί. Είναι ξεκάθαρο αυτό.. Στην Ελλάδα θα επέστρεφα μόνο σε ομάδες με σοβαρότητα, οργάνωση και υψηλές φιλοδοξίες και ο Φοίνικας ΟΝΕΧ δείχνει πιο ώριμος από ποτέ. Ο στόχος δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που ήδη βλέπουμε μέχρι στιγμής από την ομάδα, δηλαδή μια ομάδα δεμένη που δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι, να μάχεται σε κάθε φάση και χαίρεται να παίζει βόλει».

Για την απουσία του κόσμου ο Έλληνας πασαδόρος τόνισε:

«Είναι πραγματικά κρίμα που λείπει φέτος ο κόσμος του νησιού από τις κερκίδες.  Γνωρίζουμε όλοι την επιπλέον ενέργεια που δίνει στην ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τη διοίκηση της Χαμαπίλ για την άψογη συνεργασία τους και την κατανόηση τους. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας και στο τέλος να χαμογελάσουμε όλοι μαζί. Καλή δύναμη σε όλους!»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares