Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 23:29

Δύσκολες ώρες για τον Πανναξιακό ΑΟΝ, παραιτήθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Αδυναμία να ανταπεξέλθει στις συνέπειες της πανδημίας δηλώνει η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ, καθώς με δεδομένο ότι έχει αφήσει ελεύθερες όλες τις αθλήτριες, στη συνέχεια ανακοίνωσε την αδυναμία συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

Κύριοι και κυρίες του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας πετοσφαίρισης με την παρούσα επιστολή είμαστε υποχρεωμένοι να σας γνωστοποιήσουμε ότι, το σωματείο μας και συγκεκριμένα η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του συλλόγου μας που αγωνίζεται στην Α1 Volley Lague για τη σεζόν 2020-2021 έχει υποστεί ανεπανόρθωτες συνέπειες από το πανδημικό χτύπημα του κορονοϊού της covid-19.

Τα παρατεταμένα lockdown σε ολόκληρη την Ελλάδα στον τουρισμό και την εστίαση (που είναι οι κύριες πηγές εσόδων του σωματείου), η αυξημένη επικινδυνότητα μετακινήσεων από και προς το νησί της Νάξου και η επί μηνών διακοπή των υποχρεώσεων των ομάδων της Α1 γυναικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μας ανάγκασαν να απελευθερώσουμε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες μας ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα μετακίνησης σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να συνεχίζουν να αγωνίζονται παίζοντας βόλεϊ.

Μετά την επίσημη απόφαση της επανεκκίνησης των υποχρεώσεων της Α1 volley league γυναικών, καλούμαστε να πάρουμε την δυσκολότερη απόφαση μας στην ιστορία του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ.

Με γνώμονα πάντα το υγειονομικό συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, τα οικονομικά δεδομένα της παρούσας στιγμής και το αντικειμενικό συμφέρον του σωματείου μας, είμαστε αναγκασμένοι να σας γνωστοποιήσουμε την αδυναμία μετακίνησης και συμμετοχής μας στον αυριανό προγραμματισμένο αγώνα με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ (Σάββατο 06.02.2021).

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares