Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 21:15

Μέλι στάζει ο Φοίνικας για τη φιλοξενία των ανθρώπων του Φίλιππου Βέροιας

Μπορεί το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας και ο Φοίνικας να επιστρέφει στη Σύρο έχοντας υποστεί μόνο την ταλαιπωρία, όμως οι άνθρωποι της ομάδας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία των ''Μακεδόνων''.

Η ανακοίνωση: 

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αναβολή του αγώνα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League μεταξύ των ομάδων του Φίλιππου Βέροιας και του Φοίνικα ΟΝΕΧ, η ομάδα μας θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής. Δυστυχώς η πανδημία στέκεται για μια ακόμη φορά «εμπόδιο» στην διεξαγωγή των αγώνων.

Ευχόμαστε γρήγορη και εύκολη ανάρρωση στους αθλητές που βρέθηκαν θετικοί στον COVID 19. Παράλληλα ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας κ. Δημήτρη Πιτούλια, τον Γενικό Αρχηγό κ. Λεωνίδα Ξανθόπουλο και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Κορωνά για την άψογη φιλοξενία κατά τις ημέρες που βρεθήκαμε στην πόλη τους. Τέτοιες συμπεριφορές αναβαθμίζουν το βόλεϊ και αναπτύσσουν σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των ομάδων. Ευχόμαστε στην ομάδα της Βέροιας να ξεπεράσει γρήγορα τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία στην ομάδα τους και γρήγορα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Γραφείο τύπου Φοίνικα Σύρου ONEX

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares