Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 15:47

Ρούσης: Είναι χαρά μας να παίζουμε δυνατά παιχνίδια και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι ένα από αυτά

Για την κλήρωση του Λιγκ Καπ που θα βρει το Φοίνικα αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό και τον αυριανό αγώνα με το Μίλωνα μίλησε ο Λυκούργος Ρούσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο έμπειρος πασαδόρος:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο νησί και ήρθα με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο μου ζητηθεί. Υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας το Μίλωνα, μια ομάδα η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλό βόλεϊ, ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται. Αυτό για εμάς σημαίνει πως πρέπει να δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο, καθώς το ρόστερ μας γίνεται κάτι παραπάνω από πλήρες. Αυτό είναι ένας καθοριστισκός παράγοντας, ο οποίος θα παίξει για μένα τον πιο σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Οι νέες μας προσθήκες εκτός από πολύ καλοί αθλητές είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Η κατάσταση λόγω της πανδημίας δεν μας δίνει το περιθώριο να μας επηρεάσει καμία αλλαγή προγράμματος και το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας, είναι να προχωράμε και να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα. Στην κλήρωση του League Cup θα αντιμετωπίσουμε στην ημιτελική φάση τον Ολυμπιακό και είναι χαρά μας να παίζουμε δυνατά παιχνίδια και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι ένα από αυτά».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares