Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 17:13

Πρωτοψάλτης: «Ο Φοίνικας Σύρου στοχεύει και στους τρεις τίτλους»

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μίλησε για τη φετινή πορεία του Φοίνικα Σύρου, τονίζοντας ότι η ομάδα του στοχεύει και στους τρεις τίτλους.

Ο Φοίνικας Σύρου εντυπωσιάζει τους πάντες φέτος με την πορεία του στο πρωτάθλημα της Volleyleague, καθώς έχει κερδίσει και τα 7 παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί.

Ένας από τους πρωταγωνιστές των Συριανών είναι αναμφίβολα ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΑσπορ για τους στόχους του Φοίνικα και τόνισε τη μεγάλη σημασία που θα είχε η κατάκτηση ενός τροπαίου για την ομάδα και γενικά για το νησί της Σύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τους στόχους του Φοίνικα Σύρου:

«Ο Φοίνικας το πάει μέχρι τέλους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρεις διαθέσιμοι τίτλοι στην Ελλάδα και τους κοιτάμε όλους. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσουμε έναν τίτλο που θα είναι πολύ σημαντικό για ομάδα, τους αθλητές, αλλά και ολόκληρο το νησί».

Για το... μυστικό της επιτυχίας της ομάδας:

«Η οικονομική ενίσχυση της ONEX είναι πολύ σημαντική. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και οι αφανείς ήρωες, όλος ο κόσμος και οι μικρές επιχειρήσεις που βοηθάνε πολύ. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι τρέχουν και νοιάζονται για την ομάδα. Ο Φοίνικας έχει βρει την κατάλληλη φόρμουλα λειτουργίας. Και με τον καινούριο προπονητή γίνεται πολύ καλή δουλειά και έχουμε βρει τον τρόπο παιχνιδιού που μας ταιριάζει. Σίγουρα κάποιοι τραυματισμοί δεν μας αφήνουν να δουλέψουμε στο φουλ, αλλά κερδίζουμε παρά τις απώλειες που σημαίνει ότι γίνεται καλή δουλειά».

Για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό:

«Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος. Δεν είναι μια νίκη επί του Ολυμπιακού που θα κρίνει τον τίτλο. Και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν πολύ δυνατές ομάδες, και έτσι όπως είναι το φορμάτ του πρωταθλήματος, χωρίς play off και οι άλλες ομάδες κάνουν ζημιά. Όπως για παράδειγμα, εμείς που χάσαμε σετ από τον Μίλωνα ή ο ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ. Υπάρχουν πολλές παγίδες κι αυτές πρέπει να προσέχουμε. Δεν νομίζω ότι μια νίκη σε ένα ντέρμπι μπορεί να κρίνει τον τίτλο».

Για τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος σε σχέση με αυτά της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Πολωνίας, όπου έχει αγωνιστεί:

«Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές αγωνιστικά. Σίγουρα, οι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας είναι πολύ καλά στο οικονομικό κομμάτι κι αυτό τις κάνει να ξεχωρίζουν. Η διαφορά βρίσκεται στις μικρότερες ομάδες, οι οποίες έχουν πολύ ωραία γήπεδα με τάραφλεξ, κάτι που τους το επιβάλει η νομοθεσία, έχουν υποδομές κι όλες τις μοικρές λεπτομέρειες που κρατάνε όλες τις ομάδες δυνατές».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares