Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 01:14

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

pannaxiakos-iones 2012

Εύκολα και απλά χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα (κάτι λιγότερο από μία ώρα) ο Πανναξιακός κέρδισε τους Ίωνες με 3-0 σετ (25-19, 25-17, 25-13) και αποχαιρέτησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο το φίλαθλο κοινό της Νάξου καθώς ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 

Η ομάδα των Τουρσούγκα - Δερμάτη δεν συνάντησε καμία ουσιαστικά δυσκολία από την αντίπαλό της που είχε ως δικαιολογία απουσίες βασικών παικτριών καθώς αγωνίστηκαν με προβλήματα τραυματισμών οι Κατσαντώνη, Φωτεινού, Στράγκα, Δαρλάση και στο τέλος του πρώτου σετ αποχώρησε η Ντονά καθώς είχε πρόβλημα. ναυτίας (προδιάθεση για έμετο) ..

 Οι γηπεδούχοι είχαν ως τιμώμενο πρόσωπο την Ελένη Φάρκωνα για την οποία η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού είχε αφιερώσει και ένα πανό (Φάρκωνα Βασανίσου, είμαστε μαζί σου) προφανώς ως ένα μικρό πείραγμα προς την .ωραία Ελένη που ιδρώνει κάθε φορά που βρίσκεται σε θέση να εκτελέσει σερβίς. Πάντως χθες πρέπει να σημειώσουμε ότι έβγαλε και .άσο (!!) στο 3ο σετ. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Πανναξιακού ευχαρίστησε τους θεατές για την παρουσία τους την φετινή χρονιά στο ΔΑΚ Νάξου και οι αθλήτριες πριν από την έναρξη του αγώνα μοίρασαν μπλουζάκια στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό που έγραφαν «Πανναξιακός 2011-12 , ομάδα της καρδιάς μας».

 Στον αγωνιστικό τομέα, όπως είπαμε ελάχιστη αντίσταση βρήκαν από την ομάδα του Δήμου Κυριαζή, Πρωταγωνίστρια του αγώνα η Λαγουδάκη που βρέθηκε σε καταπληκτική βραδιά όσον αφορά την επίθεση ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι Μάρκου (λίμπερο), Μπορίσοβα ενώ σταθερή ήταν για μία ακόμη φορά η Τοτσίδου. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι. μικρότερες (αποθεώθηκε η Απειρανθίτου, ενώ στο πρώτο σετ η Σέργη που μπήκε προς το τέλος ήταν πολύ καλή από τη θέση του σερβίς) με εξαίρεση την Καπαρέλη που για ένα ακόμη παιχνίδι δεν αγωνίστηκε πληρώνοντας το γεγονός ότι είχαν συμπληρωθεί οι πέντε αλλαγές και δεν ρίσκαρε (εκτός από τον τελευταίο πόντο) ο Τουρσούγκας να προχωρήσει σε μία έκτη με το φόβο πιθανού τραυματισμού.

 Στο πρώτο σετ, που ολοκληρώθηκε σε 20 λεπτά, οι Ιωνες προηγήθηκαν 3-0 αλλά γρήγορα ο Πανναξιακός αντέδρασε, ισοφάρισε 5-5, προηγήθηκε 9-5 και 15-10, μείωσαν οι φιλοξενούμενοι σε 16-14 αλλά εκεί μπήκε η Σέργη είχε σωστές επιλογές από το σερβίς (πήρε και άσο) με το πρώτο σετ να ολοκληρώνεται 25-19

 Στο δεύτερο σετ, ο Πανναξιακός αμέσως πήρε κεφάλι (5-1) οι φιλοξενούμενες εκμεταλλεύτηκαν τις κακές αμυντικές θέσεις και την χαλαρότητα των παικτριών του Τουρσούγκα και μείωσαν 10-8 και 14-13, αλλά και πάλι οι Λαγουδάκη, Μπορίσοβα ήταν αυτές που σήκωσαν το βάρος της επίθεσης και πήραν το σετ 25-17

 Τέλος, στο 3ο σετ, ο Πανναξιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Με το καλημέρα πήρε προβάδισμα 5-1 και 10-2 (ο άσος που είπαμε για την Φάρκωνα) οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε .15-5, ο πάγκος του Πανναξιακού άδειασε οι Σκούνα, Φραγκίσκου έδειξαν ότι μπορούν βοηθήσουν και στο τέλος είχαμε το θρίλερ της συμμετοχής της Καπαρέλη που τελικά έμεινε .θρίλερ.  

Διαιτητές οι Νικολόπουλος, Τουμπανάκης και σημειωτής ο Κορφιάτης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Τουρσούγκας-Δερμάτης) Γιακούμπ, , Φάρκωνα, Μαύρου, Μπορίσοβα, Λαγουδάκη, Τοτσίδου, Μάρκου (λ), Σέργη, Απειρανθίτου, Φραγκίσκου, Σκούνα.

ΙΩΝΕΣ (Κυριαζής) Σκορδίλη, Ντόνα, Παπουτσάκη, Χαραλάμπους, Κατσαντώνη, Φωτεινού, Δαρλάση (λ), Στράγκα, Γιαννοπούλου, Μπουγά (αρχ).



Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έκανε το 1-0 το «πειρατικό» Τα play-off και play-out στην A1 »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares